Mason gesztusa egy fiatal United szurkolónak

A Manchester United támadója, Mason Greenwood szívből jövő és személyes levelet írt a Vörös Ördögök egyik fiatal szurkolójának, akit betegsége miatt éppen kórházban ápolnak.


A United saját nevelésű játékosát egy korábbi manchesteri akadémista, Nenad Smiljanic tájékoztatta a fiú helyzetéről, aki azért kereste meg a klubot, hogy tudnak-e segíteni a fiú hangulatának javításában.

 

Ami ezután történt, arról Nenad a LinkedIn-en számolt be, továbbítva meglepődöttségét és háláját amiatt, hogy legépelt sablonlevél helyett a fiú egy, a tinédzserkorú játékostól származó kézzel írt levelet nyithatott ki.

 

"Hogy vagy? Úgy tudom, hogy nem voltál jól, de most már a kórházban lábadozol" - írta Mason.

 

"Remélem hamarosan jobban leszel és haza mehetsz."

 

 

"Nagyszerű, hogy Man United szurkoló vagy és remélem, hogy tudunk majd nyerni valamit miattad is a szezonban. Én élvezem, hogy a felnőtt csapatban játszhatok és remélem, hogy a következő szezonok során számtalan gólt szerezhetek érted is."

 

"Gyógyulj meg hamar."

 

"Minden jót kívánok,"

 

"Mason Greenwood"

 

Smiljanic dicsérte a klubot és az akadémia igazgatóhelyettesét, Tony Whelant, hogy segített mosolyt csalni a fiú arcára a nehéz időkben.

 

"Ez a fajta gesztus a világ legnagyobb klubjától, ahol világszerte szurkolók milliói élnek hasonló kérésekkel, csak is csodát tehet egy olyan fiú és a családja számára, aki ilyen nehéz időszakon van túl" - írta posztjában.

 

"Újra köszönöm a Manchester United családnak, hogy túllépve a megszokásokon ennyire személyessé tették ezt az üzenetet és ismételten köszönetemet küldöm a legendának, Tony Whelannek, amiért segített könnyebbé tenni egy fiatal fiú életét."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!