Fred elárulta, miként szerezte sebhelyeit

Sok labdarúgó összeszed az évek során hegeket és harci sérüléseket - ez együtt jár a sporttal.


A brazil Alex Telles részletesen beszélt arról, miként került a feje oldalára a heg, amikor hazájában, a Gremio csapatában focizott az Internacional ellen.

 

"Egy Gre-Nal derbi volt" - mesélte az Inside Unitednek. "Fred akkoriban az Interben játszott, riválisok voltunk. Egy magas labdáért mentem, akárcsak az Internacional egyik játékosa, összefejeltünk. Betört a fejem."

 

"Meg kellett operálni a fejemet, hogy a koponyacsontot helyreállítsák. A heg immár az identitásom része, egész életemben emlékeztetni fog a történetemre."

 

 

Fred akkor az ellenfél csapatában játszott és a sasszemű drukkerek észrevették, hogy neki is van egy kis heg a homlokán, és arra voltak kíváncsiak, pályán szedte-e össze azt, vagy egy különleges sztori áll mögötte.

 

A 28 éves középpályás elmesélte, hogyan szerezte azt és elárulta, a szakálla alatt is található egy.

 

"Ez a heg a homlokomon a pályán kívülről származik. Otthon voltam a testvéremmel, játszottunk, aztán a fejemet bevertem a falba. Öt öltéssel varrták össze."

 

"Van egy másik is, itt az állkapcsomon, amit elrejt a szakállam. Ez egy focis sérülés volt. Megrúgtak ott, néhány öltéssel össze kellett varrni, de ez része a játéknak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 30. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!