A Granada elleni utazó keret

A Manchester United 24 fős kerettel kel útra Spanyolországba a Granada elleni, csütörtöki Európa-liga negyeddöntő első mérkőzésre.


A Vörös Ördögök történetük során először mérkőznek majd meg az andalúz alakulattal, Ole Gunnar Solskjaernak azonban még úgy is több hiányzót kell majd nélkülöznie, hogy a Brighton & Hove Albion ellen rúgást kapó és emiatt lecserélésre került Marcus Rashford bevethető állapotban lesz.

 

Az utazó keretben négy kapus is helyet kapott, nem lesz viszont ott a repülőgépen a nemrég pozitív koronavírus tesztet produkált Eric Bailly, illetve Anthony Martial sem, miután Ole a hétvégi mérkőzés után elárulta, hogy a francia válogatott játékos akár az egész hátralévő szezont kihagyhatja térdsérülése okán.

 

Juan Mata ismételten csapata rendelkezésére állhat majd és abban reménykedhet, hogy hazájában lehetősége lesz pályára lépni, miután a Real Sociedad elleni "idegenbeli" összecsapást az olaszországi Torinóban rendeztek meg.

 

 

Anthony Elanga is bekerült a csatárok felsorolásába, miután nevezésre került a B-listáról. A saját nevelésű tehetség felépült a Leicester City elleni U23-as bajnokin elszenvedett kulcscsont sérüléséből és még nem mutatkozhatott be a felnőtt csapatban, bár az Aston Villa elleni felkészülési mérkőzésen már szóhoz jutott a szezon előtt.

 

A 18 éves játékos így csatlakozhat Amadhoz a keretben, az előző körökhöz képest nem lesz viszont ott Shola Shoretire az utazók között.

 

UTAZÓ KERET

Kapusok: David De Gea, Dean Henderson, Lee Grant, Nathan Bishop.

Védők: Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.

Középpályások: Amad, Bruno Fernandes, Fred, Daniel James, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Paul Pogba, Donny van de Beek.

Csatárok: Edinson Cavani, Anthony Elanga, Mason Greenwood, Marcus Rashford.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Granada CF - Manchester United

Európa-liga negyeddöntő, első mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!