Fred: Még több gólra vágyom

Először volt eredményes az idei szezonban a brazil.


A Vörös Ördögök ismételten hátrányból fordítva gyűjtötték be a bajnokságban a győzelemért járó 3 pontot – ezúttal a Tottenham vendégeként.

 

Az összecsapás második félidejében Fred egyenlítette ki az állást, ezt követően pedig még kettőt vágtak Ole Gunnar Solskjaer fiai.

 

A Manchester United színeiben mindössze negyedik gólját szerző Fred a meccs után nyilatkozott.

 

"Nagyon örülök a gólomnak, ez az első az idényben" - mondta a 17-es. "Tudom, hogy nem a gólszerzés a fő feladatom, de boldoggá tesz, mikor betalálok. Azon leszek, hogy ez minél többször megvalósulhasson."

 

 

"A szünetig nem igazán játszottunk jól. Az öltözőben átbeszéltük a helyzetünket, fordulás után pedig jobban kezdtünk, megjárattuk a labdát, többet birtokoltuk azt."

 

"Az egyenlítés után nagyobb területek nyíltak előttünk – szükségünk volt további gólokra, így ki kellett használnunk ezt a lehetőséget."

 

A United második gólját egy pazar csukafejes révén juttatta a hálóba Edinson Cavani, akinek első találatát egy vitatott szituáció után érvénytelenítette a játékvezető.

 

"Szerintem meg kellett volna adni" – magyarázta Fred. "Úgy gondolom, Scott mozdulata nem volt szabálytalan."

 

"Örülök, hogy végül sikerült gólt szereznie, Edinson remek srác. Rendkívül sokat dolgozik a csapatért, mindig 100%-osan odateszi magát. Mindannyiunknak hajtanunk kell tovább, sok mérkőzés vár még ránk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!