Ole: James távolmaradásának oka

Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált Daniel James hiányzásával kapcsolatban, mivel a walesi szélső kihagyta a csapat londoni kirándulását vasárnap.


A walesi válogatott szélső az elmúlt hetekben alapembernek számított a csapatban. Játszott a legutóbbi 6 bajnoki meccsen és a Granada elleni 2-0-ra megnyert Európa-liga találkozón is pályán volt.

 

James kimaradása a Tottenham elleni keretből egyből szemet szúrt sokaknak, ahogy az is, hogy Mason Greenwood pedig csak a kispadon kapott helyet.

 

 

A United norvég menedzsere friss információkkal szolgált minkét játékosa állapotáról a klubmédiának adott interjújában.

 

"Változtattunk a csapat összetételen, ezt már korábban is megtettük. Dan sajnos a Granada elleni találkozón megsérült, így nem lehetett itt velünk, Mason sem volt 100%-os állapotban, így neki is pihennie kellett kicsit."

 

"Azt hiszem, hogy mindenki jól van. Nem hajtottuk túl magunkat a hétvégén az edzéseken sem. De a főszerepben most a pihenés és a regenerálódás állt. Aggodalomra nincs ok, készen fogunk állni a következő mérkőzésre."

 

Mivel a Leicester City 3-2-re kikapott a West Ham csapatától, a Vörös Ördögök 7 pontos előnyben vannak a Rókákhoz képest a tabella 2. helyén. A vasárnapi találkozó csupán a 2. találkozó volt a United számára a Spurs ellen az új stadionban. Az első találkozón 1-1-es döntetlen született.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!