Ferguson tart a Boltontól

Sir Alex Ferguson szerint kemény erõpróba elé néznek játékosai, amikor a Bolton Wanderers lesz az a csapat, akik ellen elsõ idegenbeli gyõzelmüket elérhetik a 2010/2011-es szezonban.


A skót menedzser szerint a Manchester United legutóbbi két idegenbeli mérkõzésén tapasztalt utolsó perces kihagyások, elõbb a Fulham, majd az Everton ellen, biztatólag hathatnak Owen Coyle fiaira, ezért a csapatnak a lefújság pillanatáig kell koncentrálnia.

 

 

 

 

"Tudjuk, hogy mérkõzések megnyerését engedtük ki a kezünkbõl, és a lefújás elõtti percekre csak felbátorítottuk az ellenfeleket" - figyelmeztetett Sir Alex.

 

"Ha vezetünk, akkor nem fog leállni egyetlen csapat se. Utolsó leheletükig küzdeni fognak, de mostantól nekünk is így kell cselekednünk, és csak remélni tudom, hogy nem lesz több olyan eset idegenben, mint az elmúlt hetekben."

 

A Vörös Ördögök a hétközi Ligakupa mérkõzésen ismét gólt kaptak a hosszabbításban, de ezúttal a manchesteriek nem csúsztak el az elõttük hagyott "banánhéjon", és nem osztott, nem szorzott a kapott gól elsõ idegenben megnyert mérkõzésük alkalmával.

 

"Tudjuk, hogy mennyire harcos társaság volt a Scunthorpe, különösen otthon" - tette hozzá.

 

"Ha megnézzük a statisztikát, azt látjuk, hogy 22 kapuralövésük volt, ami eléggé elismerésre méltó. Egy jó mérkõzést vívtunk ellenük, szerencsére gyõzelemmel tudtuk kilábalni az idegenbeli mérkõzések okozta gödörbõl."

 

A hét közben kicsit hosszúra sikerült az út a Ligakupa ellenfélhez, hétvégén azonban nem kell messzira utaznia a manchesteri legénységnek, ugyanis a Reebok Stadium mintha csak a szomszédban lenne - azonban a vasárnapi helyszín is tartogat magában buktatókat.

 

"Mindig is úgy tekintünk a Bolton elleni mérkõzésre, mint egy helyi derbire, az ilyen mérkõzések pedig mindig különlegesek, a szurkolók komolyan veszik. Kemény összecsapásra számítunk, mindig is az volt. Van egy termetes csatáruk, Kevin Davies, õ nagyon veszélyes. A múltban tudtuk kezelni az általa keltett problémákat, remélhetõleg ezzel vasárnap se lesz problémánk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!