Edwin nem tud várni vasárnapig

A Manchester United kapusa, Edwin van der Sar bevallja, képtelen várni vasárnapig, hogy újra kezében foghassa a Premier Legaue trófeáját.


A holland portás élvezettel figyelte a Blackburn elleni, létfontosságú döntetlennel záruló bajnokit, de úgy érzi, a Blackpool mérkõzést követõen - amely illusztris pályafutásának utolsó elõtti találkozója lesz - lesz igazán különleges érzése, amikor végre a kezei között tarthatja a kupát.

"Más érzés, ha nem játszol" - mondta Edwin az MUTV-nek. "Játszottam 33-34, vagy még több meccset, ez így nagyszerû. Rengeteg érzés jön elõ majd belõlem, amikor a megfoghatom a serleget. Több, mint 75000 szurkoló elõtt fantasztikus érzés lesz szerintem."

A visszavonuló kapus elismeri, nem voltak mindig csúcsformában a szezon során, de az, hogy hat ponttal vezetnek egy meccsel a vége elõtt, õket igazolja.

 


"Egyes találkozókon nem játszottunk igazán jól vagy nem a kívánt eredményt értük el idegenben, de ha megnyerted a bajnokságot, akkor már nem számít hány ponttal elõzöd meg a többi csapatot. Úgy gondolom bebizonyítottuk, képesek vagyok sok szép dolgot alkotni a pályán."

Van der Sar az Ewood Park lelátóján ült, de végig nagyon élvezte az idegenbeli utolsó mérkõzésen történt ünneplést.

"Nagyon élveztem" - folytatta. "A meccs elsõ 20 percében, amikor még 0-0 volt, körbe tudtam nézni és néztem a szurkolóinkat, akik a kapu mögötti teljes lelátót elfoglalták és hallgattam az énekeiket."

"Általában a mérkõzések közben nincs idõnk ilyenre, talán csak egy gyors pillantásokra a vállunk felett. Jó volt látni a szurkolókat, élveztem."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!