Smalling felkészült a visszatérésre

Chris Smalling elismerte, hogy plusz motivációt jelent számára, hogy ismét az Old Traffordon játszhat, igaz furcsa lesz számára, hogy ezúttal nem a Manchester Unitedért fog küzdeni.


Az angol védő néhány évvel ezelőtt még szintén otthonnak nevezhette az Old Traffordot, akárcsak csapattársa, Henrikh Mkhitaryan is, akik ma este az Európa-liga elődöntőjében az AS Roma csapatával visszatérnek az Álmok Színházába. A vírushelyzet miatt viszont nem fogják megkapni azt az üdvözlést, amit a korábbi United játékosok szoktak kapni a szurkolóktól, mivel továbbra is csak zárt kapus meccseket lehet rendezni.

 

"Azt hiszem, hogy csalódottnak mondanám magam, hogy szurkolók nélkül kell játszanunk és a barátok, családtagok csak a televízióban tudják nézni annak a két csapatnak az összecsapását, melyek meghatározóak voltak a karrierem szempontjából. Nagyon sajnálom, hogy így van, de ettől még megvannak az érzelmeim. Minden játékost ismerek és remek meccset fogunk játszani."

 

Smalling 323 meccsen léphetett pályára a Vörös Ördögöknél és 18 gólt szerzett 2010 és 2020 között. Az elmúlt hónapokban többször hátráltatta sérülés is, ami miatt újra és újra be kellett verekednie magát a kezdőbe.

 

"Nem titok, hogy sokat hiányoztam idén. Ez szokatlan is számomra. De most egészséges vagyok és készen állok a játékra. Folyamatosan edzettem és akár 90 percet is kibírok a pályán, ha a menedzser úgy dönt. Alig várom, hogy pályára léphessek. Nyilván nagyon sok mérkőzést kell játszani és ebben a szakaszban már nincs könnyű meccs. De várom a kihívást és részese akarok lenni a sikereknek."

 

Arra a kérdésre, hogy ösztönzi-e őt az, hogy korábbi csapattársaival is farkasszemet nézhet, Smalling a következőt válaszolta.

 

 

"Teljes mértékben. Ez egy különleges találkozó, egy elődöntő, ráadásul a United ellen. Két éve Rómában vagyok és tudom mennyire fontos a csapat számára egy trófea megszerzése. Kiváltságos helyzetben vagyok, hogy ennek a találkozónak részese lehetek és hálás vagyok, hogy mostanra felgyógyultam és kész vagyok a játékra."

 

Természetesen a védőt megkérdezték arról is, hogy milyen emlékei vannak a távozásáról, a menedzserről, mivel Ole irányítása alatt távozott az Old Traffordról.

 

"Az nyilvánvaló, hogy jó szezont futnak. Annak idején, amikor Ole megérkezett sérült voltam, de felépülésemet követően megkaptam a lehetőséget. Jó volt a kapcsolatunk és a nyáron nagyon őszinte beszélgetésünk volt távozásomkor. Most pedig a csapataink találkozhatnak ismét a pályán és ezt nagyon várom."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!