A United szurkolói a pályán tiltakoznak a tulajdonosok ellen

A Manchester United szurkolói betörtek az Old Traffordra és a pályán tiltakoznak a Glazer család ellen.


A Vörös Ördögök szurkolói tiltakozást szerveztek az Old Traffordhoz a csapatuk Liverpool elleni találkozója előtt. A tüntetésen hatalmas tömeg gyűlt össze és a szurkolók bejutottak a pályára is. Egyébként sem szívlelték a szurkolói csoportok a jelenlegi tulajdonosokat, de a nemrég berobbant Szuperliga csatlakozás gondolata (amiből végül kihátrált a vezetőség) az utolsó csepp volt a pohárban.

 

 

Az események hatására a klub ügyvezető igazgatója, Ed Woodward le is mondott és 2021 végén távozik pozíciójából. Joel Glazer pedig azóta, hogy a United tulajdonosa lett, először kommunikált nyílt levélben a szurkolókkal és kért bocsánatot a hibás döntések végett.

 

 

A szurkolók a stadionon kívül gyülekeztek és a tömeg java része kint is maradt. Az Old Trafford mellett pedig gyülekezés volt a Lowry Hotelnél is, ahol a United játékosai tartózkodnak a mérkőzések előtt. A tüntető szurkolók létszáma várhatón el fogja érni a 10000 főt is.

 

 

A Manchester United - Liverpool elleni bajnokija a tervek szerint 17:30-kor kezdődik, a szurkolókat már eltávolították a pályáról.

 

 


BBC

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!