Fergie: Berba érdemelte volna a címlapot nem én

Sir Alex Ferguson egyértelmû nemtetszésének adott hangot a United 3-2-es Liverpool elleni gyõzelmét követõ sajtóvisszhanggal kapcsolatban.


A mindig élesnyelvû skót menedzser mérkõzés utáni nyilatkozatában kiemelte Dimitar Berbatov mesterhármassal kivett szerepét a felemelõ gyõzelem során, illetve azt, hogy Fernando Torres megakarta, és meg is tévesztette a játékvezetõt, amikor John O'Shea szabálytalansága nyomán a vendégek remek helyrõl végezhettek el szabadrúgást, amit aztán értékesítettek is.

 

 

 

 

"Torres megetette a játékvezetõt, ez egyértelmû, Nem kétséges, hogy megpróbálta kiállíttatni a játékosunk" - hangzott el akkor Ferguson szájából.

 

Ezt követõen a média, élen a brit sajtóval, csak azon lovagolt, hogy Ferguson "lecsalózta" Fernando Torrest, ami Sir Alex szerint kissé igazságtalan, fõleg a csapata által elért eredmény fényében.

 

"Ha arra gondolok, hogy Dimitar Berbatov mesterhármast szerzett - ami 64 év után fordult elõ elõször a Liverpool ellen - akkor mindenki egyetérthet velem abban, amikor azt mondom, megérdemelte volna, hogy az újságok címlapján szerepeljen. Ehelyett azonban csak a sportrovatban foglalkoztak vele" - kezdte Ferguson a MUTV-nek.

 

"Minden attól fog hangos, hogy én azt mondtam, Torres egy csaló, ami egyértelmûen a sajtó félreinformálásának és elferdítésének az eredménye. Valami nagyon hasonló mondat elhagyta a számat, mert úgy gondoltam, ez az igazság. Azonban azt egy szóval se mondtam, hogy csalt volna. Ez vonatkozik minden olyan játékosra, aki jogtalan elõnyre akar szert tenni egy bizonyos pillanatban."

 

"De a sajtó kapva-kapott az alkalmon, és ezen csámcsognak. Azt gondoltam, Berbatov nevével lesznek tele a lapok címlapjai, mivel õ tényleg megérdemelte volna."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!