Távozik a női csapat vezetőedzője

A Manchester United a mai napon bejelentette, hogy Casey Stoney a jelenlegi szezon végén távozik vezetőedzői tisztségéből.


Ed Woodward

"Casey katalizátora volt a női csapatunk sikereinek, mióta 2018-ban csatlakozott a klubhoz. Játékosai, az edzői stáb, a szurkolók és a klubnál mindenki számára is inspirációt jelentett. A Manchester Unitednél mindenki nagyon hálás nagylelkűen kemény munkájáért és elhivatottságáért és nagy elismeréssel adózunk az elért eredményei előtt. Mindig tagja lesz a Manchester United családjának."

 

Casey Stoney

"Megtiszteltetés volt a női csapatot vezetni ennél a nagyszerű klubnál, ez pedig egy hihetetlenül nehéz döntés volt számomra. Azt követően érkeztem, hogy megkezdődött a csapat építése, majd rögtön az első szezonunkban megnyertük a másodosztályú bajnokságot, mára pedig stabil tagjai vagyunk a női Szuperligának."

 

 

"Nagyon szerettem irányítani ezt a csapatot és büszke vagyok arra, amit együtt elértünk. Mindazonáltal egy, a pandémia által nehezített szezont követően úgy érzem, most jött el az ideje annak, hogy egy kis időt távol töltsek és más jöjjön a helyemre, hogy újabb állomásához vezesse a csapatot az útja során. Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, az összes stábtagnak, a szurkolóknak és leginkább a játékosoknak, hogy az elmúlt három évben ilyen hihetetlen élményekben volt részünk közösen."

 

John Murtough

"A Manchester United teljességgel elkötelezett női csapata mellett és hogy Casey sikereinek örökségére építve lépjünk tovább. A nemrégiben először az Old Traffordon lejátszott, történelmi jelentőségű mérkőzést követően, illetve a csapat által a női Szuperligára gyakorolt hatást tekintve kijelenthetjük, hogy fényes jövő előtt állunk. Bár szomorúak vagyok Casey távozása miatt, a csapat, illetve a vezetése továbbra is előre tekint."

 

A klub már keresést folytat a női csapat új vezetőedzőjének pozíciójára és hamarosan bejelentik a kilétét.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!