Fred újra a brazil válogatottban

A brazil válogatott szövetségi kapitánya, Tite meghívót küldött Frednek, hogy képviselje hazáját az Ecuador és Paraguay elleni közelgő világbajnoki selejtezőkön.


A Manchester United középpályása nagyjából két és fél éve nem szerepelt hazája válogatottjában, de most ismét lehetőséget kapott, hogy csatlakozzon a Selecaohoz.

 

A 28 éves játékos Ole Gunnar Solskjaer kezdőcsapatában rendszeresen ott volt ebben a szezonban, míg a válogatottban 2018-ban csupán 45 percet játszott Szaúd-Arábia ellen, még azelőtt, hogy a brazilok megverték volna Argentínát 1-0-ra.

 

 

A veterán hátvéd, Dani Alves is visszatér a válogatottba. A 38 éves szélső védő most a Sao Paolo csapatában játszik. Első alkalommal kapott meghívót a Benfica játékosa, Lucas Verrisimo, azonban a United balszélső védőjének, Alex Tellesnek nem hozott meghívót a postás.

 

Brazília élen jár a világbajnoki selejtezőben a dél-amerikai régióban és nagyon úgy fest, hogy a most kijelölt keret fogja képviselni hazáját a júniusban kezdődő Copa Americán.

 

Fred nem sokkal a keret kihirdetése után Twitteren tette közzé a jó hírt: "Nagy öröm, hogy ismét képviselhetem a hazámat. Mindig boldog vagyok, ha meghívnak. Gyerünk!"

 

Az ötszörös világbajnok csapat június 5-én lép pályára Ecuador nemzeti tizenegye ellen hazai pályán, majd június 9-én Paraguayba kirándulnak.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!