A szurkolóknál Hernandez az év játékosa

Javier Hernandez fenomenális bemutatkozó szezont tudhat magáénak, amivel a tegnapi díjátadón elnyerte a Sir Matt Busby Év játékosa címet.


Az elismerést a szurkolók voksai alapján ítélik oda. A világ minden részérõl szavazhattak a fanok a hivatalos oldalon.

Chicharito - aki 20 gólt lõtt eddig és hozzájárult ahhoz, hogy a United megnyerje a Barclays Premier League-et és eljusson a Bajnokok Ligája döntõig - a tegnap esti gálaelõadáson kapta meg a kitüntetést, melytõl el volt ragadtatva.

"Nagyon köszönöm a szurkolóknak" - kezdte Chicha. "Sokat segítettek nekem. Úgy gondolom ez egy nehéz döntés volt és nem hiszem, hogy megérdemlem, mert nem csak egy játékos van, aki jól játszott. Egy csapat vagyunk."

"Meg kell még köszönnöm a családomnak, hogy átjöttek velem Angliába és segítettek, és természetesen hatalmas támogatást kaptam a Fõnöktõl, csapattársaktól, edzõktõl és a klub egész stábjától, akik mindent megtettek, hogy nagyon boldognak érezzem magam."

"Arról álmodtam, hogy a Manchester Unitedben játszom és úgy gondoltam, az elsõ évemben majd a tartalékok közt szerepelhetek, talán néhány perc jut a nagy csapatban. Nagy köszönet a menedzsernek és az összes csapattársamnak, hogy ennél többet játszhattam."

 


"Hihetetlen érzés, hogy megnyertük a bajnoki címet. Amikor ide beléptem, tudtam mindent a Manchester United történelmérõl, tudtam milyen fontos minden sorozatot megnyerni, amiben csak játszol és szerencsére a Premier League-et sikerült megszerezni."

Chicharito a szavazatok 21%-át tudhatta magáénak, míg a második helyen záró Nani 20%-ot, a harmadik helyezett Nemanja Vidic pedig 16%-ot kapott az összes szavazatból.

A mexikói ezzel a hatodik olyan játékos, aki elsõ szezonja után kapta meg ezt a díjat, követve Brian McClairt(1988), Gary Pallistert(1990), Ruud van Nistelrooyt(2002), Cristiano Ronaldot(2004) és Gabriel Heinzét(2005).
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!