McTominay: Várjuk vissza a szurkolókat

Scott McTominay szerint ő és csapattársai már türelmetlenül várják, hogy kedden a szurkolók 14 hónap elteltével ismét a lelátókon lehessenek az Old Traffordon.


Az Álmok Színházában 2020. március 8. óta nem lehettek ott a szurkolók a United mérkőzésein. Az akkori találkozón McTominay gólja biztosította be a győzelmet a Manchester City ellen 2-0-ra megnyert találkozón.

 

Kedden viszont a Fulham ellen magyar idő szerint 19:00-kor kezdődő bajnokin már 10000 szurkoló ott lehet az Álmok Színházában, amit McTominay szerint ő és csapattársai már alig várnak.

 

"Vissza akarjuk kapni a hús-vér szurkolókat. Nagyon várjuk őket vissza a stadionba, fantasztikus lesz érezni, hogy ott vannak velünk. Látni szeretnénk, hogy mindenki boldog és mosolyog és élvezi a focit."

 

 

"Az elmúlt év nagyon nehéz volt. Játékosként megtehettük, amit szeretünk és focizhattunk, de sokan szomorúak voltak, mert nem jöhettek a stadionba. Teljesen átérezzük a szomorúságukat emiatt és alig várjuk, hogy újra együtt lehessünk velük. Számunkra ők jelentik a barátokat, a családot és a Manchester United családja a legnagyszerűbb a világon. A keddi találkozást már alig várom."

 

A csapat legutolsó, még szurkolók előtt játszott hazai meccsére McTominay a mai napig jól emlékszik. Azon a találkozón a Manchester City ellen játszott a csapat és a skót középpályás sérülésből tért vissza, ráadásul gólt is szerzett a városi rivális ellen.

 

"Valahányszor a Manchester City ellen játszunk izzik a légkör, de ugyanígy van a Liverpool, valamint a többi ellenfél ellen is."

 

"A padon voltam azon a találkozón, de nem duzzogtam miatta. Sérülésből tértem vissza és nyilvánvalóan nem álltam még készen arra, hogy egy teljes találkozót végigjátsszak. Az elsődleges pedig az, hogy azt akarod, hogy a srácok a lehető legjobbat tudják nyújtani és amikor megkapod a lehetőséget, hogy beállsz, akkor meg kell mutatnod, hogy hol is van igazából a helyed."

 

"Fontos, hogy hiába van tele a csapat győztesekkel, a hozzáállás a legjobb és persze az is plusz motivációt jelent, ha valaki a padra kerül. Számomra is ez volt az érzés aznap. És a gólom még különlegesebbé tette a visszatérésem. Kemény munka és eltökéltség kellett a sikerhez és a gólom pedig megkoronázta az egészet."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!