A játékosok Nanit választották

A szerda esti gálán a kiváló szezont magáénak tudó Nani vehette át a játékostársak szavazatai után járó Év játékosa címet.


A szélsõ a Sir Matt Busby Év játékosa díjnál a második helyet érte el, mindössze 1 százalékkal elmaradva a gyõztes Javier Hernandeztõl.

Ezek az elismerések megkoronázhatják Nani ez éves teljesítményét, mely alatt lõtt 10 gólt és kiosztott 18 gólpasszt is, segítve ezzel csapatát, hogy visszaszerezze a Premier League trófeát, valamint bejusson a Bajnokok Ligája döntõjébe, legutóbbi négy év alatt immár harmadszor.

 


"Köszönetet kell mondanom a csapattársaimnak. Megnyerni ezt a díjat sokat jelent nekem" - nyilatkozta Nani, miután Sir Alex átadta neki az elsimerést. "A csapattársaim a szezon során rengeteget segítettek. Ezért állhatok most itt. A legjobbamat tettem, hogy segítsem a csapatot a bajnoki címhez, nagyon összpontosítottam és keményen dolgoztam, hogy javuljak, mint játékos."

"Ez volt az eddigi legegyenletesebb szezonom a Unitedben. Amióta itt vagyok, minden évben javultam és ez az év fantasztikus volt számomra. Sok gólt készítettem elõ és többet szereztem, mint elõzõ évben, ezért nagyon boldog vagyok. Remélem, a következõ szezonban még jobb leszek."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!