A döntõre összpontosítva

Michael Owen szerint a Manchester United készen áll arra, hogy vasárnap a Blackpool ellen gyõzelemmel zárja le a bajnoki szezont, ám bevallotta, már a Bajnokok Ligája döntõjére is koncentrálnak.


Sir Alex és csapata jövõ hét szombaton, a Wembleyben találkozik a Barcelonával a BL döntõjében és minden játékos nagyon élvezi ezt a kihívást.

"Izgalmas idõk ezek" - mondta Owen az MUTV-nek a tegnapi gálán.

"Természetesen a Blackpool elleni bajnokit is kötelességünk lejátszani és meg is akarjuk nyerni, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyik szememmel már nem a Barcelona elleni mérkõzésre tekintek."

"Rengeteg dolgot teszünk edzésen annak érdekében, hogy megállítsuk õket. Ma például azt kellett játszanom, amit David Villa szokott, bal szélre kimozdulva."

 


"Tehát elkezdtük a felkészülést a döntõre, de a vasárnapi, Blackpool elleni találkozónkra is összpontosítanunk kell."

Bár nem vett ki annyi részt a sikerekbõl, mint szerette volna, Owen megtisztelõnek tartaj, hogy rekord bajnok csapatában játszhat.

"Nagy kiváltság ilyen menedzsment alatt, ilyen csapatban szerepelni" - folytatta az aranylabdás támadó.

"A 19. bajnoki címmel extra élményt hoztunk a városnak, szurkolóknak és játékosoknak. Nagyszerû egy ilyen jó szezont záró csapat tagjának lenni. Figyelemre méltó, amit a srácok alkottak, de még egy hatalmas összecsapásunk mindenképp van, ahol reményeink szerint olyan eredmény születik, ami számunkra megfelelõ."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!