Maguire: A találgatások folytatódnak

Harry Maguire még mindig kiemelt téma a Manchester United szurkolóinak körében, mialatt a csapat az Európa-liga döntőre készül a Villarreal ellen.


A kapitány bokája még az Aston Villa elleni bajnokin sérült meg, aminek következtében a Premier League szezon hátralévő mérkőzéseit ki kellett hagynia, Ole Gunnar Solskjaer pedig felfedte, pesszimista abban a tekintetben, hogy lesz-e esélye majd játszani a lengyelországi döntőben.

 

Mindazonáltal a menedzser megígérte neki, hogy minden lehetőséget megad arra, hogy betehesse a hétfő este Gdanskba utazó 26 fős keretbe.

 

Harry igencsak levert volt, mivel a kispadról nézte végig a nyitó edzést kedden, miután kilépve a pályára az alagútból nem végzett semmiféle erőnléti munkát.

 

Ennél fogva a kilátások csekélynek tűntek a védő számára, bár néhány szemfüles szurkoló láthatta őt egy, a médiában Mike Phelan által közzétett képen, ahogy a menedzserrel az utolsó szerda reggeli megbeszélésüket tartották.

 

 

Ez egyes emberekben reményt ébresztett Maguire hirtelen, csodával határos gyógyulására.

 

Véglegesen persze csak akkor fog kiderülni, amikor a kezdőcsapat hivatalossá válik a mérkőzés előtt egy órával, de az angol válogatott menedzsere, Gareth Southgate betekintést kért a jelenlegi helyzetbe, mielőtt nyilvánosságra hozza az angolok 2020-as válogatott csapatát.

 

A Háromoroszlánosok menedzsere elmagyarázta, hogy a United jelenleg a döntőre fókuszál, nem volt abban a helyzetben, hogy bármiféle információt megosszon Harry sérülésével kapcsolatban.

 

"Lehet, hogy Harry játszani fog a döntőben, de lehet, hogy két hónapot is kihagyhat" - nyilatkozta. "Nem tudom."

 

"Volt egy kezdeti értékelésünk, mik a pozitívumok a tornára [Euro 2020], de ez mindig bővebb és további kivizsgálást igényel. Mikor Európa-liga döntős vagy és az ellenfélnek szűkösek az információi és félnek, hogy a dolgok kiszivároghatnak, megérted, hogy a csapatok meg akarják tartani ütőkártyáikat a kezdés előttig."

 

"Ez egy kicsit bonyolultabbá teszi a helyzetet számunkra, de semmi problémám nincs a Manchester United csapatával emiatt. Teljesen megértem."

 

Ha Maguire kihagyja a Villarreal elleni mérkőzést, biztosan pozitívan fogja így is befolyásolni a csapatot jelenléte és támogatása. Következő cél pedig, hogy rendbe jöjjön és fitt legyen, hogy megőrizhesse helyét az angol válogatottban a nyáron kezdődő tornán.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Villarreal - Manchester United

Európa-liga, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!