Maguire felhívása a gdanski vereséget követően

A Manchester United kapitánya, Harry Maguire összetartásra szólít fel mindenkit a szerdai Európa-liga Villarreal elleni vereséget követően.


A Vörös Ördögök büntetőkkel maradtak alul 11-10 arányban a spanyolokkal szemben, miután a rendes játékidőben 1-1-es döntetlent követően hosszabbításban sem tudták eldönteni a találkozó kimenetelének sorsát.

 

Sajnálatos módon néhány játékos célponttá vált a média által a gdanski vereséget követően, amit a klub teljesen elítél és megbocsáthatatlannak tart.

 

A kapitány Maguire csütörtök reggel Instagramján összetartásra hívta fel a játékosok, vezetőség és a szurkolók figyelmét.

 

A következőket posztolta ki társaival való képével együtt, amin a második helyért járó medált veszik át:

 

"Együtt győzünk, együtt veszítünk. Mindenkinek fáj, mert ez a klub a győztesekről szól. #United"

 

A szerdai vereség különösen nehéz volt a 28 éves védő számára, aki kénytelen volt a pálya széléről figyelni az eseményeket.

 

 

Maguire sérülést szenvedett az Aston Villa elleni 3-1-re megnyert mérkőzésen a bokáján még május elején, ami azt jelentette, hogy a szezon számára idő előtt véget ért.

 

Ole Gunnar Solskjaer reménykedett abban, hogy Harry részt vehet a Lengyelországban megrendezett döntőben, végül azonban a felkészülés hiányában csak a cserék közé tudta őt nevezni a norvég szakember.

 

"Nem áll készen. Nem edzett" - nyilatkozta Ole a finálé előtt. "A cserepadon kapott helyett, mert vészhelyzetben be tudott volna csatlakozni a játékba. Vezére az öltözőnek, az összes játékos tiszteli őt, szükségünk van a jelenlétére."

 

Maguire reméli, hogy elég fitt lesz az Európa-bajnokságra, ahol csatlakozni tud társaihoz az angol válogatottal, miután Gareth Southgate nevezte őt a 33 kerettaggal rendelkező csapatba. Maguire mellett Dean Henderson, Luke Shaw, Jesse Lingard, Marcus Rashford és Mason Greenwood is ott lesz a Háromoroszlánosok csapatában.

 

Az angolok végső összeállítását a tornára június 1-én fogják hivatalossá tenni, az Ausztria és Románia elleni barátságos mérkőzéseket megelőzően.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!