Rashford a szezon küzdelmeiről

A Manchester United támadója, Marcus Rashford felfedte, hogy időnként nehézségekkel küzdött a szezonban, amikor is őszintén értékelte a szezont, ami a Villarreal elleni Európa-liga vereséggel ért véget.


A 23 éves játékos 11 gólt szerzett a Premier League mostani idényében, további 10-et egyéb kiírásokban, ebből 6 gólt a Bajnokok ligájában. Egyet ebből a Paris Saint-Germain csapatának, továbbá mesterhármast jegyzett az RB Leipzig elleni elsöprő hazai győzelem alkalmával.

 

Annak ellenére, hogy tökéletes büntetőt lőtt az elbukott párbaj alkalmával, az angol válogatott támadó csalódott az eredmény és a csapat ostorozása miatt, és érthető okokból elszomorítja az is, hogy a közösségi médiában beteges rasszista támadások érték őket.

 

Rashy a BT Sportnak adott érzelmes interjút még a gdanski stadionban, azóta volt ideje töprengeni és újabb szívből jövő tartalmat posztolt a közösségi médiában.

 

"Szeretem ezt a klubot" - szögezte le a poszt elején. "Szeretem a városom. Ez a klub az én otthonom hét éves korom óta."

 

"Először is szeretném elmondani, mennyire küzdelmes volt ez a szezon. Nem az elkötelezettségről, elhivatottságról, vagy a képességekről beszélek. A valóság az, hogy fizikai akadályok gördültek elém, ezeket kellett leküzdjem."

 

"Ahogy azt korábban is mondtam, nincs mentség az előző esti teljesítményünkre, egyszerűen nem voltunk elég jók. Sajnálom, hogy nem tudtuk hazahozni az Európa-liga megnyeréséért járó trófeát."

 

 

"Azonban mindegy, hogy fekete vagy fehér, a foci az foci. Ugyanolyan mezt viselünk. Ugyanazt a labdát rúgjuk. Ezt a játékot játszom, mióta megtanultam járni. Az építő kritika segít fejlődni, de nem tudom elfogadni a csimpánz, majom, pávián, banán, dzsungel sértegetéseket. Nekem, mint United szurkolónak, nagyon rosszul esik ilyeneket olvasni."

 

"Csak arra tudok gondolni, hogy milyen érzéseket váltott volna ez ki belőlem, ha hétéves koromban olvasom ezeket. Hogyan tudnék valaha hinni az emberiségben?"

 

"Mindazoknak akik biztattak, a vezetőség, az FA és a United csapata, akik kedves szavakkal megkerestek engem, vagy itt írtak nekem, köszönöm. A támogatást soha nem vehetjük természetesnek."

 

"23 éves vagyok. Sokat kell még tanulnom és ez a csalódottság segít a jövőben a tapasztalatszerzésben és a fejlődésben."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!