Átigazolási hírek, pletykák

Az alábbi cikkben a nyári átigazolási szezon pletykáit, történéseit fogjuk nektek szállítani. A szokásokhoz híven természetesen a hivatalos bejelentésekről külön cikkek fognak készülni.


Mint tudjuk már, hogy az átigazolási időszakok hemzsegnek a különböző pletykáktól, hiszen a sajtó képviselői szerint rendszeresen le akarjuk igazolni a fél világot is. Az alábbiakban ezek közül a sajtóértesülések közül fogunk szemezgetni Sneijder leigazolásától kezdve Cristiano Ronaldo hazatéréséig.

 

2021.06.28.

 

  • A Daily Mail információi szerint a Manchester United képviselői felvették a kapcsolatot a Rennes csapatával Eduardo Camavinga leigazolásának okán. Tegnapi napon már több médiumban megjelent a hír, hogy a 18 éves középpályás feltűnt a United radarján, a Vörös Ördögök tervei szerint pedig még a hét során érdemi párbeszédet tudnak majd folytatni a francia csapat és a játékos képviselőivel is.

 

  • Szintén a Daily Mail-re hivatkozva hozta le a Sky Sports, valamint Fabrizio Romano is posztolt róla a napokban, hogy ezen a héten létrejöhet az egyezség a Borussia Dortmund és a Manchester United között Jadon Sancho leigazolásával kapcsolatban. Úgy hírlik, hogy 77 millió font plusz egyéb bónuszok mellett a napokban nyélbe ütik az üzletet, melyet akár be is jelenthetnek majd függetlenül attól, hogy a játékos holnap estig még biztosan az Európa-bajnokságon tartózkodik. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

 

  • A Manchester Evening Newsban megjelent hírek és vélemények szerint a Vörös Ördögök számára Jules Kounde lehet a megfelelő igazolás a védelem megerősítésére. A posztra azonban több játékos neve is felmerült és Kounde mellett Raphael Varane, valamint Pau Torres is a kiszemeltek között van.

 

2021.06.27.

 

  • A Metro beszámolója szerint a United Edinson Cavani válogatottbeli csapattársát, a 24 esztendős Nicolas De La Cruzt szeretné leigazolni a nyáron. A középpályásért 17 millió fontot fizetnének az angolok a River Plate csapatának.

 

  • Az Express értesülései szerint Jadon Sancho leigazolását követően a második érkező Eduardo Camavinga lehet. A 18 éves középpályás jelenleg a Rennes csapatában játszik és nagyjából 55 millió euró a piaci értéke.

 

2021.06.24.

 

  • Több sajtóorgánum hasábjain (Mirror, Express), valamint a mindig jól informált Fabrizio Romano posztjában is megjelent a minap az az információ, hogy a Manchester United nagyon közel van ahhoz, hogy egyezségre jusson a Dortmunddal Jadon Sancho leigazolásával kapcsolatban. A források szerint napokon belül pont kerülhet az ügylet végére, a személyes feltételekben pedig már korábban megegyeztek a felek, így azon már nem fog múlni a transzfer.

 

  • A Manchester Evening News értesülései szerint a United a védelem közepére szeretné leigazolni a Fiorentina 23 éves szerb bekkjét, Nikola Milenkovic-ot. A fiatal játékost egyébként az új Vidic ként emlegeti a lap, piaci értéke pedig 25 millió euró körül mozog.

 

2021.06.21.

 

  • A Manchester Evening News beszámolója szerint Pau Torres lehet a megoldás a Vörös Ördögök védelmének megerősítésére. A fiatal spanyol játékost nagy figyelem övezi a 2020-as Európa-bajnokság során.

 

  • A Daily Star úgy tudja, hogy hiába tett kísérletet a Real Madrid, Varane visszautasította a szerződéshosszabbítást a spanyol klubbal és tervei szerint a nyár folyamán már egy Premier League csapat játékosa lesz. A hírek szerint pedig ez a csapat a francia bekk reményei szerint a Manchester United lesz. A 28 éves védőnek így csupán egy év maradt hátra a szerződéséből, így valószínűleg a vételára is barátságos lehet a manchesteri csapat számára, azonban a Unitednek figyelnie kell, mert a védőért a PSG is bejelentkezett.

 

  • A Sky Sports szerint a Dortmundnál fontolóra veszik a United 75 millió fontos ajánlatát Jadon Sancho leigazolására. A Mirror még múlt héten beszámolt arról, hogy a Vörös Ördögök újabb ajánlatot tettek le a németek asztalára az angol támadó játékjogának megszerzéséért. Noha a Dortmund a hírek szerint 80 millió font felett szeretné eladni játékosát, a mostani ajánlat már megfontolandó számukra, hiszen Sancho szerződése 2023-ban lejár és egy év múlva már jóval kevesebb összeget tudnának érte bezsebelni.

 

2021.06.18.

 

  • HIVATALOS! A Manchester United egykori játékosa, Ashley Young visszatér az Aston Villa csapatába. Az átigazolást tegnap jelentették be hivatalosan. Sok sikert Ashley.

 

  • A Mirror értesülései szerint jó úton haladnak a Manchester United és a Borussia Dortmund közötti tárgyalások az egy évvel ezelőtt elszalasztott Jadon Sancho transzfer ügyében, aki a Vörös Ördögök egyik elsődleges célpontja a nyár folyamán. Az angol klub első, 67 millió fontos ajánlatát a németek visszautasították, most viszont állítólag a United 75 millió fontot kínált a játékosért, akiért egyébként csapata 86 millió fontot szeretne a számláján látni. Az információk szerint a hiányzó 11 milliót a manchesteri csapat bónuszok formájában fizetné ki a későbbiekben a Dortmundnak.

 

  • Sergio Ramos távozása miatt a Real Madrid szerződéshosszabbításról próbál tárgyalni Raphael Varane képviselőivel, írja a Mirror. A megbeszélések viszont a hírek alapján elakadni látszanak és ez utat nyithat a Manchester United számára, hogy a francia bekket a nyár folyamán a spanyol fővárosból Angliába csábítsa. A United mellett azonban a játékosért a PSG is harcba kíván szállni.

 

2021.06.17.

 

  • A Daily Star birtokába jutott információk szerint Donny van de Beek a nyár folyamán távozni fog a Barcelonába, miután az előző idényben csupán 4 alkalommal volt kezdő Ole Gunnar Solskjaer csapatában a bajnokságban.

 

  • A The Times szerint Kieran Trippier aggódik, hogy az Atletico Madrid által kért árat a Manchester United nem akarja majd kifizetni a spanyoloknak és ezzel meghiúsulhat a válogatott védő álma, hogy visszatérjen az angol bajnokságba. A Sky Sports értesülései szerint amennyiben a Trippier üzlet nem jön össze, úgy a United a Norwich védőjét, Max Aarons-t igazolná le a védelem jobb szélére.

 

  • A közösségi médiában Manchester United szurkolói oldalakon jelent meg a hír, hogy a Vörös Ördögök szerződést hosszabbítanának a kölcsönben kiváló idényt futó Jesse Lingarddal.

 

  • Tegnap este jelent meg a hír, amit a Real Madrid is megerősített, miszerint a csapat 35 esztendős védője, Sergio Ramos 16 évet követően távozik a klubtól. A spanyol védőt az elmúlt években több alkalommal is összeboronálták már a Manchester Uniteddel. A kérdés csupán az, hogy ezen a nyáron is megtörténik ez, illetve amennyiben igen, akkor milyen hatással lenne Ramos leigazolása arra, hogy a madridiak elengedik Ole egyik elsődleges célpontját, Varane-t.

 

2021.06.15.

 

  • Az Express értesülése szerint a Manchester United megtette második ajánlatát az Atletico Madridnak Kieran Trippier leigazolására. A madridiak az első, nagyjából 10 millió fontos ajánlatot visszautasították, a Vörös Ördögök azonban most a hírek alapján 21,5 millió fontos összeget kínálnak a játékosért, amellyel jó esélyük van arra, hogy a spanyolok rábólintanak az igazolásra.

 

  • A Daily Star beszámolója szerint a Manchester United nem tesz le Harry Kane leigazolásáról és egy játékos + pénz bizniszt szeretnének összehozni a Tottenhammel. Kane jelenlegi ára a Spurs szerint 150 millió font, amit a United a 50 millió font megfizetésével és Anthony Martial játékjogának átadásával kívánna rendezni. A pletykák szerint a londoniak valamelyest hajlandóak lennének engedni az angol csatár árából, az információk szerint akár 30 millió fontot is.

 

  • Az Express hasábjain olvashatjuk, hogy a Manchester United mindenképp szeretné leigazolni ezen a nyáron a Real Madrid védőjét, Raphael Varane-t. A hírek szerint Ed Woodward még 2018-ban is hajlandó lett volna nagyjából 100 millió fontot elkölteni a francia bekk leigazolására, ami végül nem jött össze. Az pedig szinte borítékolható, hogy idén nyáron a vételár meg sem közelíteni a korábban rászánt összeget.

 

2021.06.14.

 

  • A Daily Star úgy tudja, hogy a Manchester United és Borussia Dortmund közötti tárgyalások a héten sikeresen véget érhetnek Jadon Sancho leigazolásának ügyében. Ole Gunnar Solskjaer is elsődleges célpontnak nevezte meg a német csapat támadóját, akiért klubja most nyáron 85 millió fontot óhajt bezsebelni. 

 

2021.06.13.

 

  • Kingsley Coman az Express értesülései szerint távozni szeretne a Bayern Münchentől a nyár folyamán és az egyik lehetséges célállomás a Manchester United lenne. A francia játékos tárgyalásai a szerződése megújításáról a németekkel nem haladnak jól a hírek szerint és bár nem ő az első számú célpontja a Vörös Ördögöknek, de a 24 éves Coman is a lehetséges érkezők között szerepelhet. Az Express információit egyébként a spanyol AS is megerősítette, valamint azt is tudni vélik, hogy Coman leigazolása csak egy "B" terv lenne arra az esetre, ha a United ismét felsülne Sancho leigazolásával.

 

  • Szintén az Express szerzett tudomást arról, hogy ugyan a Manchester United első ajánlatát Jadon Sancho leigazolására a Dortmund visszautasította, mivel az angolok által ajánlott összeg nagyjából 10 millió fonttal elmarad a németek által óhajtott vételártól. Ennek ellenére, a lap informátorai szerint az üzlet létrejön a nyár folyamán és Sancho Manchester vörös felére fog költözni. A pletykák szerint a klub második legjobban fizetett játékosa lehet majd a 21 éves angol.

 

  • Az Express a fentieken kívül azt is tudni véli, hogy amennyiben Cristiano Ronaldo szeretne visszatérni a Manchester Unitedbe, akkor jelentős áldozatot kell vállalnia a bérével kapcsolatban. A 36 éves portugál klasszisnak egy év van még hátra a szerződéséből a Juvéval és a hírek szerint fontolgatja a klubváltást. Ronaldo iránt a Manchester United mellett a PSG is érdeklődik, viszont a mindig jól értesül Fabrizio Romano szerint CR7-nek le kell mondani fizetési igénye egy részéről, bármelyik klub is lesz a befutó.

 

  • A Daily Star értesülései szerint Ole Gunnar Solskjaer az alábbi 4 játékost szeretné mindenképp a csapatában tudni a következő szezontól: Jadon Sancho, Raphael Varane, Kieran Trippier és Harry Kane. Sancho és Trippier esetében állítólag már tett is hivatalos ajánlatot a United, azonban azt a németek és a spanyolok is visszautasították. A Dortmund nagyjából 86 millió fontot szeretne kapni 21 éves játékosáért, míg az Atletico Madrid 30 millióra árazta be a 30 éves angol védőt, akit Wan-Bissaka alternatívájának szeretne a norvég menedzser a csapatában tudni.

 

2021.06.12.

 

  • Az Express szerint Anthony Martial után a Real Madrid érdeklődik. A hírek szerint a játékos ügynöke is úgy tudja, hogy a francia támadó szeretne továbbállni a Manchester Unitedtől.

 

2021.06.11.

 

 

  • Tegnapi napon a Daily Star számolt be többek között arról, hogy az Atletico Madrid visszautasította a United 10 millió fontos ajánlatát, melyet Kieran Trippier játékjogának megszerzéséért tettek a Vörös Ördögök. A Daily Mail viszont azt is tudni véli, hogy a spanyolok 25 millió font ellenében hajlandóak lennének elengedni a szélső védőt.

 

  • Az Express értesülése szerint Darren Fletcher és Sir Alex Ferguson is egyetértenek abban, hogy az Aston Villa középpályása, a skót John McGinn nagy hasznára lehetne a Vörös Ördögöknek, ha a klub leigazolná őt a nyár folyamán. A 26 éves játékos 2018-ban csatlakozott a Villához és 111 alkalommal lépett pályára. A 2020/21-es szezonban 38 bajnokiból 37-en kezdőcsapatban volt és 3 góllal, valamint 5 gólpasszal járult hozzá klubja teljesítményéhez.

 

2021.06.10.

 

  • Fabrizio Romano értesülései szerint a Manchester United minden gond nélkül megegyezett a személyes feltételekben Jadon Sancho képviselőivel egy 2026-ig szóló szerződésről. A Borussia Dortmunddal azonban még nem kezdődött meg az egyeztetés a 95 millió eurós vételárról.

 

  • A Daily Star szerint a Manchester United megtette első ajánlatát az Atletico Madridnak Kieran Trippier megvásárlására vonatkozóan. Az értesülés szerint az összeg 10 millió font volt, amit a spanyol klub visszautasított.

 

2021.06.09.

 

  • A Daily Star szerint a Manchester United évi 10,3 millió fontos szerződést kínál a Real Madrid védőjének, Raphael Varane-nak.

 

  • A Four Four Two értesülései arról szólnak, hogy a United egyre közelebb van Jadon Sancho leigazolásához és állítólag az angolok által kínált 100 millió fontos ajánlat a Dortmund számára elég szimpatikus. A manchesteriek állítólagos ajánlata szerint ebből az összegből 80 millió fontot egyből megkapnának a németek, a maradékot pedig bónuszok formájában a későbbiekben.

 

  • A Daily Mail számolt be arról, hogy a West Ham menedzsere szeretné véglegesen megvásárolni Jesse Lingardot. Az üzlet létrejöttét gyorsíthatja, hogy a középpályás végül nem vesz részt az Európa-bajnokságon.

 

2021.06.08.

 

  • A Ronaldo saga úgy néz ki, hogy idén nyáron sem maradhat el, mivel a Mirror értesülései szerint a Manchester United felvette a kapcsolatot Cristiano Ronaldoval, hogy a visszatérésének feltételeiről tárgyaljanak.

 

  • A Brighton 50 millió fontra árazta be Ben White-ot, miután a védő meghívót kapott az angol válogatottba, írja a Daily Mail. A lap információi szerint a 23 éves játékos iránt az Arsenal és a Liverpool mellett a Manchester United is érdeklődik.

 

  • A Manchester Evening News arról cikkez, hogy a United megegyezett Tom Heaton átigazolásáról és a tervek szerint július 1-én bejelentik a 35 éves kapus érkezését. Az angol hálóőr jelenleg az Aston Villa játékosa.

 

  • Több angol lap is lehozta a hasábjain, hogy Ole Gunnar Solskjaer örömmel látná csapatában honfitársát, Erling Haalandot, akit nagyjából 170 millió fontra árazott be a Borussia Dortmund. Az Express információi szerint viszont a United nem fog ekkora összeget kifizetni a fiatal csatárért és egy alternatív megoldáson dolgoznak, aki nem más, mint a Fiorentina ifjonca, Dusan Vlahovic. A szerb válogatott támadó 21 találatot jegyzett klubja színeiben a 2020/21-es szezonban és valószínűleg a vételára is elfogadhatóbb lenne.

 

2021.06.07.

 

  • Az Express mai beszámolója szerint a Manchester United 4 elsődleges célpontja a nyár folyamán Raphael Varane, Jadon Sancho, Kieran Trippier és Declan Rice. Ole Gunnar Solskjaer pedig reméli, hogy John Murtough minél előbb nyélbe üti az üzleteket.

 

  • Szintén az Express hozta le a hírt mai napon, hogy a United csatár posztra kinézte magának a Southampton 28 éves támadóját, Danny Ings-t.

 

2021.06.06.

 

  • A Daily Star arról számolt be ma délelőtt, hogy a Manchester United leigazolná a Tottenham védekező középpályását, Harry Winks-t. Winks neve eddig nem igazán merült fel a Vörös Ördögökkel kapcsolatban, hiszen a hírek inkább arról szóltak, hogy erre a posztra az elsődleges célpontja a Vörös Ördögöknek Declan Rice.

 

2021.06.05.

 

  • A Gazetta dello Sport információi szerint keresik a megállapodás lehetőségét Cristian Romero leigazolására, aki jelenleg a Juventus játékosa, azonban az idényt az Atalantában töltötte. A 23 éves argentin védő vételára nagyjából 38 millió font lenne.

 

  • A Manchester United megpróbálja leigazolni Josh Feeney-t, az angol U16-os válogatott csapatkapitányát, aki jelenleg a Fleetwood Town csapatánál pallérozódik, a Daily Mail értesülései alapján. A fiatal és tehetséges belső védő a jövő csapatának tagja lehetne és a hírek szerint június végén biztos, hogy távozik jelenlegi egyesületétől. A játékjogának megszerzéséért azonban a Vörös Ördögök mellett az Aston Villa is versenyben van.

 

  • Az Express arról számolt be a minap, hogy Kieran Trippier házat keres Manchesterben. A 30 éves szélső védőnek még 1 év van hátra a szerződéséből az Atletico Madridnál, azonban a lap információi szerint örömmel térne vissza a Premier League-be. A spanyol bajnok még 2019-ben szerződtette az angol játékost 20 millió fontért cserébe.

 

  • Szintén az Express hasábjain jelent meg az a hír, miszerint a Liverpool is érdeklődik a Dortmund szélsője, Jadon Sancho iránt, noha a fiatal játékos a Unitedet preferálja. A lap tudomása szerint a United jelenlegi ajánlata a német klub számára 80 millió font és ezt az összeget egyéb bónuszok növelhetnék is, ha sikerül megállapodniuk Sancho klubjával. Ha a Dortmund rábólintana az egyezségre, akkor a 21 éves támadó lenne a klub 2. legdrágább igazolása Paul Pogba után, akiért 89 millió fontot fizetett a United a Juventusnak.

 

  • Milliókat kaphat a Manchester United ezen a nyáron, amennyiben Wilfried Zaha távozna a Crystal Palace csapatától. A Daily Mail úgy tudja, hogy a játékos szerződésében van egy záradék, mely szerint, ha a Palace eladja az angol támadót, akkor a vételár 25 százaléka a Vörös Ördögöket illeti meg.

 

  • A Manchester Evening News beszámolója szerint Solskjaer szeretné megerősíteni a United középpályáját, amire az elsődleges kiszemelt Declan Rice, a West Ham játékosa. Rice játékjogáért a hírek szerint egy szabad szemmel is jól látható összeget szeretne kapni klubja, ami megnehezítheti a kérők dolgát. Alternatívaként felmerült a 17 éves Jude Bellingham neve is (már egy évvel korábban is), ám ő végül úgy döntött, hogy a Dortmundot preferálja, mivel számára meggyőző volt az, hogy Jadon Sancho is gyorsan tudott fejlődni a németeknél.

 

2021.06.04.
 

 

  • Az Express szerint a United erősen érdeklődik a Barcelona ifjú tehetsége, Ilaix Moriba iránt. A guineai és libériai felmenőkkel rendelkező 18 éves középpályásnak már csak egy éve van hátra a szerződéséből a katalánokkal, a Vörös Ördögök pedig örömmel kihasználnák a játékos leigazolására kínálkozó lehetőséget.

 

  • A Mirror arról értesült, hogy Sergio Ramos 16 év után távozna a Real Madridtól, miután összetűzésbe keveredett a Királyi gárda vezetőségével Kylian Mbappe leigazolásával kapcsolatban. A 35 éves bekk szerződése most nyáron lejár és a beszámolók szerint nem kívánja azt meghosszabbítani. Ramos neve már több alkalommal felmerült a Uniteddel kapcsolatban, bár igazából eddig sneijderi szinten maradt az átigazolása. Most viszont ismét szárnyal a pletyka.

 

2021.06.03.

 

  • Roy Keane szerint Jack Grealish óriási tehetség és magához Cristiano Ronaldohoz hasonlította az angol válogatott játékost, aki a Metro értesülései szerint továbbra is a United célkeresztjében van.

 

  • A Daily Star úgy tudja, hogy a Manchester United nagy erőkkel dolgozik azon, hogy mielőbb leigazolják az Atletico Madrid jobb szélső védőjét, Kieran Trippiert, miután télen ezt nem sikerült megvalósítaniuk. Trippier 30 éves és már csak 12 hónap van hátra a madridi szerződéséből, a játékos pedig a hírek szerint hajlik arra, hogy ismét a világ legerősebb bajnokságában játszon.

 

  • A Manchester Evening News arról cikkezett szerda este, hogy a Borussia Dortmund már meg is találta Jadon Sancho utódját, aki nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan Manchester vörösebbik felébe költözik. A német klub kiszemeltje a PSV játékosa, Donyell Malen.

 

  • Az Express úgy tudja, hogy a Manchester United hamarosan ajánlatot tehet a Real Madridnak Raphael Varane játékjogának megszerzéséért. Az értesülések szerint Solskjaer nagyon csalódott, hogy nem sikerült már tavaly nyáron egy belső védőt szerződtetni Harry Maguire mellé és a 28 éves francia bekk az egyik kiszemelt a posztra, akinek nem mellesleg már csak 1 év van hátra a madridi szerződéséből és jelen információk alapján bizonytalannak látja a jövőjét a Királyi klubnál.

 

2021.06.02.

 

  • Az Express hasábjain jelent meg ma reggel a pletyka, hogy a Manchester United leigazolná Hakan Calhanoglut az AC Milan csapatától. A 27 éves középpályás ideje úgy néz ki lejárt az olaszoknál és nem is kapott új szerződést, így ingyen igazolhatóvá válik a nyári időszakban.

 

  • Szintén az Express számolt be a mai napon arról, hogy a Vörös Ördögök érdeklődnek Kieran Trippier iránt. A 30 éves angol védő jelenleg az Atletico Madrid játékosa és Ole Gunnar Solskjaer Wan-Bissaka alternatívájaként szeretné a csapatában tudni.

 

  • A Manchester United szeretné megerősíteni a védelmét is a nyár folyamán, erre pedig az egyik kiszemeltjük Jules Koundé, a Sevilla játékosa az egyik jelölt, írja az Express. A 22 éves játékosért viszont valószínűleg borsos árat kérne a spanyol csapat.

 

  • A FourFourTwo arról számolt be a minap, hogy a United minden személyes feltételben megegyezett a Dortmund támadójával, Jadon Sanchoval és már csak a német csapattal kell dűlőre jutniuk. Az angol játékos ebben a szezonban 16 gólt és 14 gólpasszt jegyez és állítólag maga is hajlik arra, hogy az Európa-bajnokságot követően a Premier League-ben játszon.

 

  • Nuno Mendes, a Sporting 18 éves tehetsége is a United célkeresztjébe került, állítja a Metro. A fiatal portugál játékost hatalmas tehetségnek tartják és a United mellett a Manchester City is felfigyelt rá. A pletykák szerint Bruno Fernandes is javasolta a klubnak, hogy igazolják le honfitársát, aki a középpálya bal szélén érzi igazán jól magát.

 

2021.06.01.

 

  • A Mirror értesülései szerint Ole Gunnar Solskjaer a Villarreal védőjével, Pau Torresszel erősítené meg a United védelmét. A lap információi szerint Torres mellett még a Vörös Ördögök célkeresztjében van Declan Rice és Jack Grealish is.

 

2021.05.31.

 

  • A Daily Mail értesülései szerint a Manchester United mégsem fogja 140 millió euróért megvásárolni a Tottenhamtől Harry Kane-t, hanem inkább a Dortmund szélsőjét, Jadon Sancho-t hoznák a csapatba. Az értesülések szerint Solskjaer még nem is vonult el szabadságra, hanem John Murtough-val folytatnak egyeztetéseket a csapat megerősítése érdekében. A lap információi szerint a United már megegyezett a játékossal és a német klubbal is mindenben (105 millió euró vételár) és Sancho mellett további 3 játékost igazolhat még Ole, aki úgy véli, hogy a Rashford, Greenwood, Martial, Cavani és Sancho támadósor elég ütős teljesítménnyel rukkolhat elő a következő szezonban ahhoz, hogy egy év múlva pedig a norvég honfitársát, Erling Haalandot is Manchesterbe tudják csábítani.

 

  • Andrea Pirlo hivatalosan bejelentett távozását követően ismét reflektorfénybe került Cristiano Ronaldo jövője. A The Athletic úgy tudja, hogy a United megpróbálja kihasználni az olasz csapat pénzügyi nehézségeit és abban reménykedik, hogy egy jóval kedvezőbb vételárat tud kialkudni a portugál játékos leigazolásához. Nagy kérdés az is, hogy Ronaldo miképp látja jövőjét Torinóban, miután a szezon utolsó bajnokiját végig a padon töltötte, miközben a Juventusnak még nem volt biztos a BL indulása sem a következő szezonra.


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!