11 millió fonttal többet kér Sanchoért a Dortmund a United ajánlatánál

Jadon Sancho értékét illetően 11 millió fontos különbség van a Manchester United és a Borussia Dortmund között.


A United egy bónuszokkal együtt 75 millió fontra rúgó ajánlatot tett Sanchoért, míg a Dortmund közel 86 millió fontot szeretne kapni bónuszokkal együtt a szélsőért.

 

Az egyeztetések tovább folynak a felek között a 21 éves válogatott játékos átigazolásának ügyében, aki jelenleg az angol válogatott tagjaként Horvátország ellen készül az Európa-bajnokságon.

 

Úgy tudni, a dortmundiak szeretnék, ha a 86 millió fontos vételár nagy részét egyben fizetnék ki a Vörös Ördögök, míg az összeg maradék részét különböző bónuszok tennék ki.

 

Mindkét fél részéről megvan a hajlandóság az ügylet nyélbe ütését illetően, a személyi és ügynöki feltételek pedig már egyeztetésre kerültek és nem fognak problémát okozni.

 

Sancho jelenleg érvényes szerződése 2023 nyaráig szól a Signal Iduna Parkban.

 

Bár más klubok érdeklődését is felkeltette, Sancho számára továbbra is a United maradt a "legrealisztikusabb úti cél".

 

Amikor arról kérdezték, hogy a nyári Európa-bajnokságon elterelheti-e a figyelmét jövőjének bizonytalansága, Sancho így felelt a talkSPORT-nak:

"Nem, higgadt vagyok ezzel kapcsolatban."

 

 

"Mint tudják, mindig vannak pletykák, különösen ha jól teljesít az ember."

 

"Minden azon múlik, hogy miként sikerül kezelni ezt a pályán és hogy az ember képes-e továbbra is ugyanolyan szinten végezni a dolgát, mint korábban."

 

"Ha ez sikerül, akkor biztosan nem lehet probléma, mert a legfontosabb számomra a játékom és jelen pillanatban most csak és kizárólag erre koncentrálok."

 

Lehetséges jövőbeli csapattársai, Marcus Rashford, Dean Henderson, Luke Shaw és Harry Maguire is tagjai az angol válogatott Eb-keretének Sancho mellett és bár őket is nagyon foglalkoztatja potenciális átigazolása, próbálja nyugtatni a kedélyeket.

 

"Természetesen képzelhetik, hogy a srácoknak rengeteg kérdésük van felém" - tette hozzá.

 

"Szerintem ez nagyon sok játékossal ugyanígy van, mert tele vagyunk fiatal tehetségekkel és - ahogy korábban is mondtam - ha az ember jól teljesít, az magával vonzza a pletykákat is."

 

"Csak annyit tudtam mondani a fiúknak, 'nézzétek, ebben a pillanatban csak a játékra koncentrálok', csapatként pedig lépésről-lépésre az Eb-re kell fókuszálnunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!