Fred véleménye a szezonról

A Manchester United középpályása éppen a brazil válogatottal készül a Copa America megmérettetéseire, azonban sikerült őt utolérni és megkérdezni tőle, hogy mit gondol a 2020/21-es szezonról.


A 17-es számú játékos alapembere volt Solskjaer csapatának a szezon során, melyet a United kicsit álmoskásan kezdett. A 28 éves brazil szerint ennek az is volt az oka, hogy nem volt felkészülési időszak. Az idény végére azonban a bajnokságban a 2. helyet szerezték meg a Vörös Ördögök, míg az Európa-ligában a döntőbe jutottak.

 

Annak ellenére, hogy a nemzetközi porondon végül büntetőkkel alulmaradtak a fináléban, a brazil középpályás úgy érzi, hogy rengeteg pozitívum jelentkezett a csapatnál a szezon során.

 

Hogy érzed, történt fejlődés a csapat játékában?

"Számomra egyértelmű, hogy igen. Sokat fejlődtünk a szezon során és tovább fogunk javulni. Talán a felkészülési időszak kimaradása miatt is rosszul kezdtük a szezont, ráadásul a nemzetközi szereplés miatt még pihenni is kevesebbet tudtunk. Úgy látom, hogy az idény során egyre jobbak lettünk és bejutottunk az Európa-liga döntőjébe is. Összességében azt gondolom, hogy elégedett lehet a csapat a szezonnal, igaz többet is elérhettünk volna, mert volt esélyünk trófeát is nyerni, de általánosan azt hiszem remek szezon volt."

 

Gondolom boldog vagy, mert nagyon sok mérkőzésen léphettél pályára...

"Számomra nagyon fontos, hogy a pályán lehessek, illetve, hogy a kezdőben lehessek. Szerencsére nagyon sok mérkőzésen játszhattam ebben a szezonban. Nagyon örülök ennek és úgy érzem remek formában vagyok most is és remek szezont tudhatok magam mögött, ahogy az egész csapat is. Mint már mondtam, sokkal több trófeát szeretnék nyerni a Uniteddel, nagy terveim vannak itt és biztos vagyok abban, hogy a legjobb dolgok most következnek."

 

 

Mi volt a szezon legjobb pillanata számodra?

"Természetesen a Tottenham elleni gólom. Nagyon fontos találat volt számomra és a csapat számára is. Ez számomra a legemlékezetesebb pillanatom a szezonból."

 

Milyen volt Brunoval ünnepelni?

"Bruno nagy lendületet adott nekem, szuper érzés együtt lenni a pályán."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!