A Dortmund visszautasította a United ajánlatát

A Borussia Dortmund visszautasította a Manchester United 67 millió fontos ajánlatát, melyet Jadon Sancho átigazolása miatt tettek az angolok.


A német klub 77,5 millió fontot szeretne kapni a 21 éves angol játékosért, mely összeget további 4,25 millió fontos bónusz is követhetne. A BBC Sport értesülései szerint az alacsony ajánlat mellett a Dortmund azért is utasította vissza a Vörös Ördögök első ajánlatát, mert azok 5 év alatt szeretnék az összeget kifizetni, míg a németek 4 évet vélnek megfelelőnek.

 

A United megfontolja az ajánlat felülvizsgálatát, hiszen az Old Traffordon szeretnék elkerülni a 12 hónappal ezelőtti helyzet megismétlődését, amikor is több alkalommal próbálták alacsonyabbra alkudni a támadó vételárát és végül a Dortmund bezárta a kapukat a manchesteriek előtt. Sancho pedig ott maradt további egy szezonra a Bundesligában.

 

 

A Dortmundnak megállapodása van Sanchoval, hogy amennyiben megfelelő ajánlat érkezik érte, engedik, hogy eligazoljon tőlük, de itt is van egy határidő, amin belül lépnie kell a kérőknek. Ez az időpont pedig az információk szerint egybeesik az angol válogatott játékos klubjához való visszatérésének időpontjával az Európa-bajnokságot követően.

 

A német klub egyébként ezen a nyáron úgy néz ki, hogy fiatal tehetségei közül csak Sanchotól fog megválni, pedig elég nagy az érdeklődés Erling Haaland és Jude Bellingham iránt is a piacon.

 

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer korábban már kifejtette, hogy szeretné ezt az üzletet a nyáron nyélbe ütni, mivel úgy érzi, hogy csapatának támadó részlegében nincs kellő potenciál a pálya jobb szélén. Ezzel magyarázta többek közt azt is, hogy az Európa-liga döntőjében sokáig nem nyúlt a cserékhez.


BBC

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!