Kulcsfontosságú üzenet Hannibal számára

A Manchester United középpályása, Hannibal elárulta, hogy mit mondott neki a stáb az első csapatba való kerülésről.


Sir Alex Ferguson szavaival élt Ole Gunnar Solskjaer, amikor arról beszélt a fiatal tunéziai válogatott játékossal, hogy a sikeres szezonját követően, amely során elnyerte a legjobb 23 éven aluli játékosnak járó elismerést is, ne adja fel és továbbra is keményen dolgozzon.

 

Hannibal, aki még csak 18 éves, a kispadról állt be a csapat Wolves elleni bajnokiján, a szezon utolsó Premier League meccsén. A fiatal középpályás a szezon során képes volt nagy lépéseket tenni, hiszen amellett, hogy a felnőtt csapatban is bemutatkozhatott, az utánpótlások között is az U23-as csapatban számított rá Neil Wood.

 

A United Akadémistája alapos megfontolás után válogatott szinten is döntésre jutott és Tunézia nemzeti csapatát választotta a franciák helyett. Az ifjonc már be is mutatkozott a válogatottban, hiszen csereként pályára léphetett a Kongói Demokratikus Köztársaság ellen 1-0-ra megnyert találkozón a múlt héten és pénteken is bevetették az Algéria elleni barátságos mérkőzésen.

 

 

A szezon végeztével Hannibal a klubmédiának adott nyilatkozatában elárulta, hogy mit neveltek belé a Manchester Unitednél, mióta az angolokhoz igazolt és elmondta, hogy úgy érzi, hogy a lehető legjobb helyen van, hiszen a United egy olyan csapat, amely bízik a fiatal játékosokban és lehetőséget ad nekik.

 

"Ez a klub hatalmas múlttal rendelkezik és mindenki nagyon sokat mesél erről. Ez volt az első, amivel szembesültem, amikor ide kerültem."

 

"Amikor felveszed a United mezét, akkor nem lehet más benned, mint a győzelem iránti vágy és a sikeréhség, ami azt gondolom, hogy ennél a klubnál hatalmas. Valahányszor magamra öltöttem a vörös mezt el kell ismerjem, hogy a csapat szellemiségét is átvettem és vágytam a sikerre, a győzelemre."

 

"A United történelmében rengeteg tehetséges, fiatal játékost tudunk említeni és úgy gondolom, hogy a menedzser tiszteletben tartja a hagyományokat és lehetőséget ad most is a fiataloknak, ahogy a korábbiak is tették."

 

"Ha megnézzük akkor láthatjuk, hogy nagyszerű játékosok kerültek a felnőtt csapatba és remek dolgok, hogy a menedzser bízik bennünk. Számomra ez nagyon sokat jelent és megpróbálok minden lehetőséget megragadni, ami az utamba kerül. A legfontosabb pedig az, amit Ole el is mondott nekem, hogy keményen kell dolgozni és soha nem szabad feladni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!