A United nagyon közel van De Geához

A Manchester Unitednél úgy vélik, jó esélyeik vannak arra, hogy nyáron megszerezzék De Geát.


A spanyol U21-es válogatott kapusa kijelentette, a szezon végén elhagyja az Atletico Madridot, és a két egyesület elvben már meg is egyezett a kapus 16 millió fontos vételáráról.

 

A héten kiderült, Sir Alex Ferguson szeretné pótolni három távozó legendáját. Gary Neville már februárban visszavonult, Edwin van der Sar is befejezi pályafutását és Paul Scholes is a visszavonulás gondolatát fontolgatja.

 

A Manchester United lehetséges kapusainak listáján õ az elsõ helyezett, 20 éves kora ellenére már a világ legjobb kapusai között tartják számon.

 

 

A játékossal a szerzõdést még nem írták alá, de hamarosan ez is bekövetkezhet, hiszen az Atletico Madrid megengedte a friss angol bajnoknak, hogy tárgyaljon a kapussal. David Gill nyilatkozata: "Tudjuk, jó helyzetben vagyunk, hiszek benne, hogy megkötjük az üzletet".

 

Viszont De Gea egyértelmûen csak a kezdete a Manchester United nyári átigazolásainak. Gill és Ferguson is többször kijelentette, a Vörös Ördögök hajlandóak sok pénzt fektetni távozó játékosaik pótlására és arra, hogy továbbra is a legjobbak legyenek.

 

De Gea fiatal kora ellenére sok fontos mérkõzésen játszott már, a tavalyi szezonban az Atletico Madriddal megnyerte az Európa Ligát és az Európai Szuperkupát, valamint védett már a Bajnokok Ligájában is.

 

Daily Mirror

 

 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!