Rooney élvezetes mérkőzésre számít a United ellen

Wayne Rooney "ínycsiklandónak" nevezte azt, hogy az általa irányított Derby County a felkészülési időszakban mérkőzést játszhat a Manchester United csapatával.


A Vörös Ördögök legendája irányítja jelenleg a másodosztályban szereplő Derby County csapatát, mai napon pedig kiderült az is, hogy Rooney játékosai Ole Gunnar Solskjaer legénységével csapnak össze a 2021/22-es szezon felkészülési időszakában július 18-án a Pride Parkban.

 

A Kosok elleni találkozót követően további három összecsapás vár még a norvég menedzser csapatára. Első körben a QPR otthonába látogat a United, majd az Old Traffordon fogadja a Brentford és az Everton csapatát. Rooney-nak ez lesz az első találkozása egykori klubjával, mióta bejelentette, hogy visszavonul.

 

A Derby egy drámai 3-3-as mérkőzésen biztosította a Championship részvételét a Sheffield Wednesday csapata ellen és mindkét félnek fontos lesz az egymás elleni találkozó, hiszen a menedzserek szeretnék felméri csapatuk állapotát és képességeit az új szezont megelőzően.

 

 

"Nagyon elégedett vagyok az új szezon előtti terveinkkel" - mondta Rooney. "Lesz egy kis időnk összerázódni, amikor a srácok visszatérnek júliusban a Moor Farm Training Ground-ra, majd a változatosság kedvéért egy hétre el is utazunk. Ez fontos része lesz a felkészülésünknek."

 

"A Manchester United elleni mérkőzés egy olyan összecsapás lesz, ami különleges számomra, hiszen rendkívül büszke vagyok az ott elért sikereimre. A Pride Park Stadionban pedig lehetőségünk lesz kipróbálni magunkat Anglia és Európa egyik legjobb csapata ellen."

 

"Ezen kívül is lesz néhány kihívást jelentő barátságos találkozónk, melyeken különféle dolgokat tudunk majd letesztelni a csapattal kapcsolatban a felkészülés során."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!