De Gea megsérült edzés közben

David de Gea megsérült a spanyolok edzésén miközben a válogatott a horvátok elleni találkozóra készül az Európa-bajnokságon.


A Manchester United kapusa eddig nem kapott szerepet hazája válogatottjában a kontinensviadalon, hiszen a szövetségi kapitány inkább az Athletic Bilbao hálóőrének, Unai Simonnak szavazott bizalmat. Most pedig úgy tűnik, hogy a 2018-as világbajnokság döntősei elleni összecsapást sérülés miatt lesz kénytelen a manchesteri portás kihagyni.

 

Bár de Gea a Parken Stadionban elkezdte az edzést, 20 perc elteltével kénytelen volt combsérülés miatt elhagyni a pályát. A kikerült felvételekből látszik, hogy a 30 éves játékos segítséggel tudott mozogni az oldalvonal mellett, majd be is kísérték az öltözőbe, hogy megkapja a szükséges orvosi ellátást.

 

 

A horvátok elleni kezdőben így minden bizonnyal ismét Unai Simon fog bekerülni, a találkozó magyar idő szerint 18:00-kor kezdődik.

 

Egyes hírek szerint a sérülés nem komoly, így akár az sem kizárt, hogy amennyiben a spanyolok ma továbbjutnak, akkor a Franciaország - Svájc párharc győztese elleni meccsen már ismét a csapatban lehet a United hálóőre.

 

A Vörös Ördögök másik kapusa, Dean Henderson csípősérülés miatt kényszerült kihagyni az Európa-bajnokságot.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!