Ole hírei Rashford helyzetéről

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elmondta, hogy még nem született végleges döntés Marcus Rashford műtétjéről.


A Vörös Ördögök támadója szerepelt hazája válogatottjában a 2020-as Európa-bajnokságon, azonban olyan hírek érkeztek róla, hogy vállproblémája miatt műtéten fog átesni.

 

A saját nevelésű játékos jelenleg szabadságát tölti azokkal egyetemben, akik érdekeltek voltak a kontinensviadalon, így nem született még hivatalos döntés arról, hogy biztosan kés alá fekszik és emiatt pedig akár több hónapot is kihagyna a következő szezon elejéből.

 

Solskjaer a Pride Parkban jelen lévő újságírók kérdésére, hogy meg tudja-e erősíteni azt, hogy Rashfordra biztosan műtét vár azt mondta, hogy még nem.

 

"Nem tudom megerősíteni, hogy biztosan műtétre lesz szüksége. Jelenleg keressük a legjobb megoldást" - mondta a menedzser. "természetesen a pihenője alatt gondolkozik az operáció lehetőségén is. A legjobb lehetőséget szeretnénk megtalálni számára és a klub számára is. Sokat beszélgettünk erről már a szakértőkkel."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!