A United edzőtáborának résztvevői

A Queens Park Rangers elleni találkozó előtt a United edzőtáborba vonult egy hétre Surrey-ben, a csapat kerete pedig 27 főre növekszik.


A Vörös Ördögök Tahith Chong és Facundo Pellistri találatainak köszönhetően egy 2-1-es győzelemmel kezdték meg a felkészülési szezon mérkőzéssorozatát a Derby County ellen, vasárnap.

 

Ole Gunnar Solskjaer bátran nyúlt a cserékhez is, ugyanis a második játékrész elején egyből 9 játékost lecserélt, akiket további cserék követtek, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson.

 

A csapat ráadásul mai napon két újabb taggal bővül, hiszen az Európa-bajnokságon is részt vevő Daniel James és Scott McTominay is csatlakozik társaikhoz az edzőtáborban. Dan és Scott is nagyszerű teljesítményt nyújtottak a kontinensviadalon, bár a fináléig sem Wales, sem Skócia csapata nem jutott el végül.

 

Mivel a felnőtt csapat számos játékosa továbbra is nyaral, így újabb lehetőség ígérkezik a fiatalok számára, hogy bizonyítsanak és felkeltség az edzői stáb figyelmét. Az edzőtáborban résztvevő fiatalok közül már biztos, hogy Nathan Bishop a következő szezont kölcsönben tölti a Mansfield Town csapatánál, míg Tahith Chong a Birmingham City-t fogja erősíteni.

 

 

Joe Hugill először lépett pályára a felnőtt csapatban a Pride Parkban elért győzelem során, ahol a csapatot néhány rutinos játékos, mint például Nemnja Matic és Juan Mata is segítette.

 

Az edzőtáborban résztvevők teljes névsorát az alábbiakban olvashatjátok:

 

Kapusok: Nathan Bishop, Lee Grant, Tom Heaton, Matej Kovar

 

Védők: Di'Shon Bernard, Will Fish, Teden Mengi, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams

 

Középpályások: Andreas Pereira, Ethan Galbraith, James Garner, Hannibal Mejbri, Daniel James, Dylan Lewitt, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Facundo Pellistri

 

Támadók: Tahith Chong, Anthony Elanga, Mason Greenwood, Joe Hugill, Shola Shoretire


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!