Greenwood elárulta legkeményebb ellenfele nevét

A Manchester United támadója, Mason Greenwood elárulta, hogy ki volt az eddigi legkeményebb ellenfele a pályán és elmondása szerint a szurkolók közül sokan helyesen tippelték meg az illető nevét.


Bár a fiatal játékos számos ellenféllel találkozott már pályafutása során a pályán és több ízben a nemzetközi porondon is, eddigi legkeményebb ellenfelének mégis a Fulham védőjét, Joe Bryant jelölte meg egy szurkolókkal készített kérdezz-felelek interjú során.

 

A Fulham alul értékelt bal hátvédje az előző szezonban mindkét bajnoki meccsen pályán volt a United ellen. A londoni találkozót 2-1-re nyerték meg a Vörös Ördögök, míg az Old Traffordon 1-1-es döntetlen született, amelyen az egyenlítő találatot pont a mumusként megnevezett Bryan szerezte.

 

A norvég Philip L. kérdésére, hogy ki volt a pályán a legkeményebb ellenfele Mason elmondta, hogy emlékei szerint a Fulham védője okozta számára a legtöbb kellemetlen pillanatot.

 

 

"Szia Philip! Ez egy jó kérdés. Valószínűleg meglepő lesz sokak számára, de a Fulham védője, Joe Bryan. Nagyon kevés teret hagyott nekem és mégkevesebb időt, hogy bármit is tegyek a labdával. Ez így volt az idegenbeli és a hazai meccsünkön is. Ezek voltak számomra a legnehezebb pillanatok valaki ellen a pályán."

 

"Lehet, hogy ő azon játékosok közé tartozik, akire nem gondolnak sokan, hogy ki fogom mondani nevét, de nagyon szorosan rajtam volt és elvette a mozgásterem is. Ő volt számomra a legnagyobb kihívás."

 

Mivel a Fulham kiesett az első osztályból, így a csapat előtt álló szezon során kicsi az esélye annak, hogy Greenwoodnak ismét meggyűlik a baja Bryannel. Az angol védő egyébként nagy szerepet játszott abban, hogy a Fulham az előző szezonban a Premier League-ben versenyezhetett, hiszen a feljutáshoz rájátszást kellett játszania a londoniaknak, és a Brentford ellen kétszer is betalált a bekk. Emellett a Manchester United ellen is gólt tudott szerezni az Old Traffordon.

 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!