Tartalékok: United 0-1 Blackburn

A Manchester United idén már begyûjtötte a Manchester városába kiírt Senior Cup 2010/11-es kiírását, azonban a kupa lanchashire-i megfelelõjétõl búcsúztak péntek kora délután.


A Blackburn Rovers gyõzte le a Vörös Ördögöket a Carrington edzõközpontban rendezett, zárt kapus mérkõzésen. A találkozó fõszereplõje a blackburni Osayamen Osawe volt, aki az 59. percben szerezte meg a vezetést és egyben a gyõztes találatot csapata számára, a csatár Michael Pott bal oldali beadását követõen talált be Conor Devlin kapujába.

 

Nick Ajose nagyon közel állt az egyenlítéshez az elsõ félidõben, Gabriel Obertan jobb oldali beadását vette le, majd lõtt, azonban a kapufa a vendégeket segítette. A második félidõre is jutott egy kapufa, ekkor Robbie Brady találta el a lécet egy bõdületes lövéssel, így a Vörös Ördögök tovább küzdöttek az egyenlítésért a második félidõben, amit késõbb nem sikerült megszerezniük.

 

 

Matthew Unwin, a vendégek kapusa az elsõ félidõben több alkalommal is megakadályozta Joshua Kinget a gólszerzésben, valamint Bébé és Ajose is megdolgoztatták a kapust, azonban Unwin mindent védett, megtartva csapatának az egy gólos elõnyt a második félidõben is. A Roversnek is akadt két nagy helyzete, hogy megduplázhassák góljaik számát, de Tom Hitchcock és Jamie MacLaren sem tudta bevenni Devlin kapuját, annak ellenére, hogy a jó kezdésük után a Unitednak kellett futnia az eredmény után. A Lancashire Senior Cup döntõjébe tehát a Blackburn Rovers jutott be.

 

Manchester United 0-1 Blackburn Rovers

Lancashire Senior Cup elõdöntõ, Carrington, 2010. május 20.

 

United: Devlin; Vermijl, Wootton, Gill, Brady; Ajose, Petrucci, Norwood, Bebe; King, Obertan.

Nem használt cserék: Ekangamene, Coll, Rafael Leao.

 

Gólszerzõ: Osayamen Osawe (’59)

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!