Hivatalos: Kinevezték a női csapat új edzőjét

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy két éves szerződés keretében Marc Skinnert nevezte ki a női csapat vezetőedzőjének, amely opcionálisan további egy évvel meghosszabbítható.


A 38 éves szakember az amerikai Orlando Pride együttesétől érkezett, a National Women’s Soccer League-ben szereplő floridai együttesnél pedig két évet töltött el.

 

Skinner korábban a Birmingham City-vel már szerzett tapasztalatot a Women’s Super League-ben, ahol számos pozíciót töltött be, mielőtt 2016-ban a felnőtt csapat vezetőjévé vált.

 

Marc Skinner:

"Izgatott és büszke vagyok, hogy a Manchester United vezetőedzője lehetek. Már nagyon várom, hogy szorosan együtt dolgozhassak az edzői stábbal és a számos tehetséges játékossal rendelkező csapattal. Az a célunk, hogy mindarra építsünk, amelyet eddig a csapat elért a női szakágban. Izgalmas lehetőség, hogy a következő, nagy kihívásnak ígérkező WSL szezonban vezethetem a csapatot; szeretném, ha közösen sikereket érnénk el és örülnék, ha a szurkolóknak továbbra is okot adnánk arra, hogy büszkék legyenek."

 

 

Ed Woodward, ügyvezető alelnök: 

"Marc egy olyan edző, aki már bizonyított a WSL-ben és örömünkre szolgál, hogy csatlakozik a klubunkhoz és visszatér a bajnokságban az Egyesült Államokból. Elkötelezettek vagyunk, hogy folytassuk a fejlődésünket, mi pedig úgy látjuk, hogy Marc kinevezése, a tehetséges kerettel és a nyáron szerződtetett játékosokkal kulcsfontosságú lehet ebben a folyamatban."

 

John Murtough, sportigazgató: 

"Először is és mindenekelőtt, Marc egy kiváló edző, emellett pedig lenyűgöző ambícióval és vízióval rendelkezik a csapat kapcsán, amely nagyon lenyűgözött minket a kiválasztási folyamat során. Magabiztosak vagyunk, hogy Marc a legmegfelelőbb személy a csapat vezetésére és már nagyon várjuk, hogy egy újabb izgalmas szezont futhassunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!