Bemutatták az új idegenbeli mezt

Ha három dolgot kellene megnevezni, ami fontos a Manchester United számára, akkor az ellenálló képességet, a bátorságot és kitartást sorolnánk fel. És azt, hogy szerencsések vagyunk, mert rengeteg szurkolónk van és mellettük a klub személyzete és az egész város átérzi ezt. Egyesek úgy emlegetik ezt, mint a manchesteri stílus, manchesteri út.


Rendkívül büszkén mutatjuk be új, idegenbeli mezünket a 2021/22-es szezonra, amely ötvözi a fiatalságot a kitartást és az új generációt amellett, hogy tiszteleg kicsit a múlt emléke előtt is.

 

A manchesteri út nem csupán csak a várost jelképezi, nem csupán beton és aszfalt, hanem egy életforma. Bennünk van, a vérünkben és meghatározza, hogy kik vagyunk.

 

 

A Manchester United idegenbeli mezét a fiatalság ereje ihlette és azok a hihetetlen eredmények, amiket el lehet érni, ha az emberek hajlandóak kiállni azokért a dolgokért amiben hisznek, ha bíznak önmagukban és mindenek előtt mernek cselekedni.

 

Olyan világban élünk, ahol fontos, hogy támogassuk a hitet, hogy olyan hozzáállással rendelkezzünk, mint Marcus Rashford, Mason Greenwood és a csapat többi tagja. 

 

 

Ez az öltözék a világ egyik legszenvedélyesebb klubjának egyenruhájaként szolgál, mert semmi nem hasonlítható a fiatalság erejéhez, kitartásához és mi ilyenek vagyunk.

 

Az ikonikus 1990/92-es "hópehely" mez a Manchester United egyik legnépszerűbb szettje volt, így nem meglepő, hogy a mai napig láthatjuk a lelátókon. Ez egy olyan szerelés, amit senki nem felejt el és, amely generációkon is túlmutat. 

 

 

Míg a 2021/22-es szezonra megálmodott hazai mez a múltba tekint stílusát illetően, addig az idegenbeli szerelés a jövőt fürkészi, előre tekint. A jelenlegi feltörekvő generációnak köszönhetően pedig felejthetetlen marad.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!