Friss hírek Lindelöf hátsérüléséről

Victor Lindelöf, a Manchester United védője elmondta, hogy túl van hátsérülésén, mely az előző szezon során több alkalommal is hátráltatta őt.


A svéd játékos 45 mérkőzésen lépett pályára a 2020/21-es idény során, azonban néhány találkozón az oldalvonalon kívülre kényszerült, többek között Karácsony és az Új Év környékén a Wolves, a Villa és a Burnley elleni meccseken.

 

Márciusban Victor a klubmédiának elárulta, hogy hátproblémája sajnos folyamatos kezelésre szorul a zsúfolt időszakban és így is sokszor fájdalmak közepedte játszott. Szerencsére a védő most jó hírekkel szolgált és elárulta, hogy a nyár során az állapota sokat javult.

 

 

"Most sokkal jobban érzem magam" - mondta Victor. "Nagyon keményen dolgoztam a hátamon, főleg a szünetben. Sokat kellett küzdenem vele az előző szezon során úgy, hogy közben szinte végig játszottam. Minden egyes meccs után pihentetnem kellett 1-2 napot, aztán jött máris a következő mérkőzés."

 

"Nehéz időszak volt, de mint mondtam keményen dolgoztam, hogy rendbe jöjjek és a különböző gyakorlatoknak, kezeléseknek köszönhetően most sokkal jobb."

 

Az egykori Benfica játékos nemrég tért vissza Manchesterbe és már ő is ott van a skóciai edzőtáborban társaival. Lindelöf számára nagyjából egy hónap pihenő állt rendelkezésre miután a svédek kiestek ez Európa-bajnokságról. Ennyi idő alatt kellett kezelni a problémáját, de elmondása szerint már a szombati, Everton elleni barátságos találkozóra és az egy héttel később kezdődő bajnokságra koncentrál.

 

"Mint mondta, sok meccsen nagyon nehéz volt játszani. Nagyon vigyáznunk kell a testünkre és, amikor van egy kis idő a pihenésre, akkor azt ki kell használni a felépülésre fizikálisan és mentálisan is. Jó volt ez a kis szünet, de közeleg az új idény és szeretem a kihívásokat."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!