Toone: Megtiszteltetés, hogy olimpikon lehettem

Ella Toone, a Manchester United női csapatának szélsője szerint az olimpiai élmények örökre megmaradnak. Az angol támadó az Egyesült Királyság színeiben vett részt a tokiói Olimpián.


Toone a Hege Riise vezette nemzeti csapattal drámai mérkőzésen búcsúzott a tornától. A negyeddöntőben az az Ausztrália volt az ellenfél, akik csak az utolsó pillanatokban tudták hosszabbításra menteni a találkozót.

 

A Vörös Ördögök támadója eredetileg a tartalékok listáján szerepelt, de később az olimpiai bizottság a keretek bővítése mellett döntött. Annak ellenére, hogy nem főszereplőként jutott szóhoz, Toone olimpikonnak nevezheti magát, a Chile elleni csoportmérkőzésen pályára is lépett. Ezt igen fiatalon, 21 éves korában érte el. 

 

A búcsút követően az Instagramon úgy fogalmazott: ”Az emlékek örökre megmaradnak! Megtiszteltetés volt képviselni az Egyesült Királyság csapatát a 2020-as Olimpián!”

 

 

Toone figyelme már alighanem a Női Szuperligára összpontosul, hiszen szeptember elején a Leicester City otthonába látogatunk. Ella némi pihenést követően csatlakozik a következő szezonra készülő csapathoz. A nemrég kinevezett vezetőedző, Marc Skinner keze alatt minden bizonnyal újabb mérföldkövet fog elérni a karrierjében, hiszen a United öt új, tapasztalt játékossal erősítette meg a keretét.

 

A manchesteri csapat üdvöskéje fényes jövő előtt áll, hiszen fiatal kora ellenére már az angol válogatottba is meghívót kapott és februári bemutatkozásán rögtön be is talált az ellenfél kapujába.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!