Fernandes elégedett a csapat teljesítményével

Bruno Fernandes szerint a Manchester United készen áll arra, hogy szórakoztató focival örvendeztesse meg az Old Trafford közönségét egy hét múlva a Leeds elleni bajnokin.


A portugál középpályást a 4-0-ra megnyert Everton elleni felkészülési találkozón láthatták ismét gólnak örülni a szurkolók, hiszen a játékmester egy fantasztikus gólt szerzett szabadrúgásból a mérkőzés első játékrészében.

 

Az Old Trafford 55 ezer fős közönségének reakciója pedig egyértelmű jele volt annak, hogy a szurkolók imádják a portugál játékost, akinek eddig csupán két hónap jutott arra, hogy élvezhesse a telt házas Old Trafford hangulatát. 

 

A szakadó eső ellenére is a 26 éves Bruno rendkívül boldog volt, hogy ezen a pillanaton osztozhatott a stadionba kilátogató emberekkel. 

 

"Teljesen más most a hangulat, hogy visszakaptuk a szurkolóinkat. Fantasztikus átélni a gólszerzés utáni pillanatokat velük. Hihetetlen milyen hangrobbanás történt abban a pillanatban. Hatalmas önbizalmat adnak ők nekünk és arra ösztönöznek, hogy mindig legyél egy kicsit jobb, hogy csinálj egy kicsit többet."

 

 

Az időjárással kapcsolatban Bruno csak annyit jegyzett meg mosollyal az arcán, hogy: "Öröm ilyen időben játszani."

 

A szurkolók és a játékosok egyaránt várják, hogy a Premier League soron következő szezonja elkezdődjön. Eddig mindenki a felkészülésre koncentrált, azonban mostmár a hangsúly a közelgő szezonon van. 

 

"Készen érzem magam a szezon kezdetére" - mondta Bruno. "A szünet remekül sikerült számomra, nagyon élveztem minden pillanatát. Két hete tértem vissza, keményen edzettem és teljesen fittnek érzem magam és készen állok a kezdésre."

 

"Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a Leeds elleni mérkőzésnek már nagy tétje van. A mai nap pedig arról szólt, hogy elvégezzük a szükséges dolgokat, amiket a skóciai edzőtáborban gyakoroltunk."

 

"Még van egy hetünk, hogy alaposan felkészüljünk a bajnokságra, mert azoknak a meccseknek teljesen más az irama és minden csapat más stílusban játszik. Tudjuk, hogy mire számíthatunk és reméljük, hogy hasonló eredményt tudunk majd elérni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!