James: A szurkolók motiválnak engem

A Manchester United szélsője, Daniel James elmondta, hogy rendkívül élvezte, hogy az Everton elleni mérkőzésen közönség előtt játszhatott.


Az Old Traffordon 55000 szurkoló lehetett ott a United legutolsó felkészülési mérkőzésén, amelyet az Everton ellen játszottak és végül 4-0-re megnyertek a Vörös Ördögök. 

 

Üdítő látvány volt ez a játékosok számára, hiszen James elárulta, hogy nagyon magányosnak érezték magukat az üres stadionokban az elmúlt 18 hónap során.

 

A győzelmet követően a walesi játékos az MUTV riporterének, Stewart Gardnernek elmondta, hogy mennyire boldog, hogy ismét szurkolók előtt léphetett pályára az Old Traffordon. 

 

"Hihetetlen volt újra tömegeket látni a stadionban és biztos vagyok benne, hogy a jövő héten mégnagyobb hangzavar lesz. Nehezen sikerült hozzászoknunk ahhoz, hogy a lelátók üresek, ez kissé furcsa volt. Az Európa-bajnokságot megjárt játékosok már kaphattak egy kis ízelítőt a közönség előtti játék szépségeiből és most a bajnokságban is itt fognak szurkolni nekünk. Nagyon fontos a jelenlétünk, mert ha kicsit fáradna is az ember, ők erőt adnak."

 

 

A győztes találkozón James a kezdőben kapott helyet és majd 70 percet a pályán töltött. Elmondása szerint a mérkőzés méltó befejezése volt a felkészülési időszaknak, mely során Surrey-ben és Skóciában is edzőtáboroztak a srácok.

 

"Tökéletes felkészülési időszak volt" - mondta James főleg annak tükrében, hogy az előző idényt megelőzően ilyenre a járványhelyzet miatt nem volt lehetősége a csapatnak. "Fontosnak tartom, hogy legyen megfelelő idő a felkészülésre."

 

"Idén nem mentünk külföldre, viszont voltunk Londonban és Skóciában is. Nagyszerű hetek voltak és jó volt látni a folyamatosan visszatérő arcokat, akik egytől-egyig céltudatosak és eltökéltek voltak. Most egy kicsit pihenni fogunk és alaposan felkészülünk a jövő heti bajnoki meccsünkre."

 

Egy hét múlva szombaton már a Leeds United csapata látogat az Old Traffordra, hiszen kezdetét veszi a Premier League 2021622-es szezonja. James elárulta azt is, hogy már számolják vissza a hátralévő napokat társaival.

 

"Alig várom, bár azt hiszem, hogy ezzel mindenki így van. Nagyszerű mérkőzés lesz a Leeds ellen. Úgy gondolom, hogy az előző szezonban sikerült felcsigáznunk a szurkolókat a Pávák elleni hazai meccsünkkel  és biztos vagyok benne, hogy ki vannak éhezve valami hasonlóra. Biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat alig várja az összecsapást és, hogy remek lesz a hangulat.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!