Bruno az öltöző lemezlovasa

Bruno Fernandes elárulta sikerének titkát az öltözői DJ pozíciójában.


A nyár elején Mason Greenwood egy szurkolókkal készült kérdezz-felelek interjú során már megemlítette, hogy Bruno Fernandes előszeretettel hangolja társait kedvenc zenéivel a mérkőzések előtt.

 

A 19 éves támadó elárulta, hogy csapattársa előszeretettel választ az angol, a portugál és más országok előadóinak dalai közül remek érzékkel és a zenével jó hatást gyakorol a srácokra a meccsek előtt.

 

Most Fernandes is elismerte, hogy előszeretettel hangolódik zenével egy-egy összecsapásra és elárulta azt is, hogy van egy csapattársa, akinek mindig külön figyelmet szentel.

 

"Megpróbálok mindenféle stílust játszani" - magyarázta Bruno. "Legtöbb esetben reggaeton, vagy funk a választás, de hozzám legközelebb a reggaeton áll, így gyakran esik erre a stílusra a választásom."

 

 

"Rashy szereti a pop és R&B zenéket is, igyekeznem kell, hogy mindenki számára találjak megfelelő hallgatnivalót. Mindent megteszek azért, hogy a csapattársaim boldogok legyenek."

 

Míg Marcus Rashford kap egy kis popot, vagy R&B-t, addig David de Gea minden meccs előtt személyre szabottan kap egy dalt. 

 

"David számára nagyon fontos, hogy a kivonulás előtt az utolsó zene ami szól az övé legyen" - magyarázta Fernandes. "Minden egyes alkalommal, mielőtt David kimegy melegíteni felteszek neki egy dalt. Azt szokta mondani, hogy nem számít, hogy ő játszik-e vagy sem, ha a kedvencét játszom, akkor megnyerjük a meccset. Úgyhogy minden alkalommal mielőtt kimegy az öltözőből a száma már lejátszásra kész. Egyébként heavy metal stílus."

 

"Sokszor halljuk reggelente, amikor kocsival megérkezik és leállítja a motort, hogy szól a zene. Van amikor meg valamilyen spanyol nótát hallgat, elég vegyes az ízlése. Ebben olyan mint én, szeretjük a különböző stílusokat, bár David határozottan állíthatom, hogy leginkább a heavy metal-t szereti" - mondta nevetve Bruno.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!