Rashford túl van a műtéten

A Manchester United támadója, Marcus Rahsford pozitív hírekkel osztott meg a szurkolókkal, miután átesett a vállműtétjén.


Előző hónap végén erősítették meg a hírt, miszerint a játékos, a menedzser és a klub orvosi stábja is a mielőbbi műtétet javasolja a vállsérüléssel küzdő Rashford számára.

 

Marcus az elmúlt szezon nagy részét ezzel a sérüléssel játszotta végig, mely egyértelmű jelzése annak, hogy milyen szinten elkötelezett a klub iránt és végül összesen 64 mérkőzésen lépett pályára a Unitedben és a válogatottban.

 

Rashford utolsó mérkőzése az angol válogatott olaszok elleni Európa-bajnoki fináléja volt, majd egy kis pihenőt követően a múlt héten átesett a műtéten. A közösségi médiában több millió szurkoló örömére Marcus az alábbi üzenetet tette közzé:

 

 

"Köszönöm a jókívánságokat. Péntek reggel megműtöttek és minden remekül sikerült. Kicsit még fáj, de ettől eltekintve jól érzem magam. Remélem mindenkinek jól telik a napja."

 

A fiatal támadó a sérülés és műtét miatt kihagyta a United felkészülési időszakát és nem vesz részt a csapat hétvégi bajnokiján sem, melyet a Leeds ellen játszanak majd a Vörös Ördögök az Old Traffordon.

 

Egyelőre még kérdéses, hogy Marcust mikor láthatjuk újra a pályán, de jó egészséget kívánunk neki.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!