Fantasy Premier League ismét a Fanaticson!

Ismét elhozzuk számotokra a Fantasy Premier League csodálatos világát!


A tavalyi évhez hasonlóan idén is meghirdetésre kerül a ManUtdFanatics.hu Fantasy Premier League versenye! A tét nem más, mint: egy eredeti 2021/22-es Manchester United mez! Úgy érzed, hogy benned szunnyad a menedzser? Jobban válogatnád össze a csapatod a bajnoksághoz, mint ahogy Ed Woodward vagy Solskjaer tette/teszi? Itt a lehetőség, hogy bizonyíts!

 

 

A játék legnagyobb kihívása talán, hogy ne add fel a szezon felénél! A Fantasy Premier Leaguet az egész világon milliók játsszák. A Fanaticses játék is az eredeti oldalon fut. Tehát, aki még nem játszott ilyet, nekik a következő oldalon kell regisztrálni. https://fantasy.premierleague.com/

Ne feledjétek a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét! Erre jó példaként szolgáljon a tavalyi győztes a jutalmával:

 

 

Állítólag az idei évben a célja a duplázás! Na, ki fogja letaszítani a trónról? 

 

Csatlakozni a következőképpen tudtok:

- Aki már játszott tavaly is: az idei évben ha létrehoztad a csapatod, akkor a rendszer automatikusan beemel a ManUtdFanatics.hu ligába.

- Aki idén játszik velünk először: A League & Cups fülön a következő kóddal tud csatlakozni: Code to join this league: 1oyhv0

- Vagy a linkre kattintva egyszerűen oda visz a zárt ligához: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/1oyhv0

- Aki most játszik először: neki regisztrálnia kell a fantasy oldalon (https://fantasy.premierleague.com/) utána pedig a linkre kattintva, vagy a kódot beírva tud csatlakozni! 



A kód még egyszer: Code to join this league: 1oyhv0

 

A liga újjászületésénél már most majdnem 150 menedzser van regisztrálva! Örülünk, hogy tetszik nektek a Fantasy Premier League!



Újoncoknak

 

Miről is szól a játék? A Fantasy világában a játékosok az értékük alapján kapnak egy árat. Te pedig a játék elején 100 fontot, amiből össze kell állítanod a 15 fős keretedet. A jobb játékosok (sztárok) nyilván több pénzbe kerülnek. Ami nagyon fontos, hogy kötelező feltöltened a kereted teljesen és nem tudsz 100 fontnál többet költeni. Ha meg van a csapat, akkor pedig nincs más dolgod, mint hétről hétre bezsebelni a játékosok teljesítménye után kapott pontokat. Ha a csatárod vagy bármelyik játékosod gólt lő az életben, akkor 5 pontot kapsz utána. Ha bármelyik játékosod kiállítják, akkor bizony pontlevonás érkezik!

Jó szórakozást! Üdv a ligában! Nincs más hátra, mint regisztrálnod! 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!