De Gea örül az új érkezőknek

A Manchester United kapusa, David de Gea elmondása szerint nagy rajongója a nyár folyamán szerződtetett játékosoknak.


Tom Heaton és Jadon Sancho már találkozhatott a spanyol hálóőrrel, a névsor pedig hamarosan bővülni fog, amint Raphael Varane átigazolását véglegesítik. 

 

De Gea számára, aki már egy évtizede az Old Trafford közönsége előtt játszik nem ismeretlen érzés, hogy új arcok érkeznek a klubhoz és elmondása szerint ez mindig nagy öröm számára.

 

A hétvégi Leeds elleni szezonnyitót megelőzően a spanyol a klubmédiának adott interjújában megosztotta velünk az újonnan érkezőkről alkotott véleményét, hiszen tíz esztendővel ezelőtt ő maga is átélte, hogy milyen érzés először belépni a United kapuján.

 

 

"Mindig öröm új arcokat látni, akik tovább növelik a csapat minőségét. Ezek nagyon jó dolgok" - mondta David. "A továbbiakban is lehetnek még érkezők, de nagyon örülök az eddigieknek is."

 

A spanyol kapus valószínűleg a legtöbb időt majd Tom Heaton társaságában tölti, aki a nyár elején érkezett ingyen. Tom és David hamar megismerkedtek egymással, hiszen de Gea korábban visszatért a nyaralásból és elkezdte a felkészülést a közelgő szezonra a skóciai edzőtáborban. David elmondása szerint nagyon várta, hogy együtt dolgozhasson az angol hálóőrrel.

 

"Nagyon izgatott vagyok és várom, hogy több időt töltsünk együtt Tommal, ami nem lesz nehéz, mivel azonos poszton játszunk. Remek fickó és kiváló kapus. Nagyon sokat jelent az ittléte a csapatnak és reméljük, hogy ez a többi érkezőre is igaz lesz. Mind kiváló játékosok és biztos vagyok benne, hogy hamar beilleszkednek majd."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!