Vidic: Nem állunk meg tizenkilencnél

A Manchester United megnyerte 19. bajnoki címét, de a Vörös Ördögök csapatkapitánya szerint nem fognak itt megállni.


A szerb védõ azután beszélt errõl, hogy vasárnap a magasba emelhette a Barclays Premier League gyõzelméért járó trófeát. Az MUTV-nek elmondta, az idei bajnoki cím nagyszerû érzés volt, de nem kívánnak leállni, hisz újra és újra szeretné átélni a sikert.

"Ez volt a fõ célunk. Megnyerni a bajnokságot és leelõzni a Liverpoolt" - mondta Vida. "De nem állunk le, javulni akarunk, még jobbá válni."

 


"Nagyon büszke voltam, amikor megkaptam a csapatkapitányi karszalagot, meg kell mondanom nagyon élvezem ezt a szerepet. De ha az év végén nem emelsz magasba trófeát, az nem valami jó érzés. Nagyon örülök, hogy idén nyertünk trófeát, különösen azért, mert nagyon fontos díjat nyertünk.

Vidic bevallja, az Old Traffordon töltött ideje - a szerb 2005 karácsonyán írt alá a klubhoz - egy álom, és hozzátette, a United továbbra is erõsödni fog.

"Hogy õszinte legyek, amióta ide érkeztem, egyre jobb éveim vannak. Csodálatos. Már öt éve vagyok itt, négy bajnoki címet nyertünk és háromszor voltunk a Bajnokok Ligája döntõjében."

"Ez egy álom, részese lenni ennek a csapatnak, a klubnak, ez csodás. Egyre jobbak leszünk!"




 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!