Összecsapások voltak a Leeds meccs előtt

A Manchester United Leeds elleni szezonnyitó bajnokiját megelőzően összecsapások törtek ki a városban.


Az összecsapásokról videók is megjelentek a közösségi médiában, melyeken az látható, hogy valaki széket dobál, illetve volt, akit egy kukával ütöttek meg. A manchesteri rendőrség információi alapján hat letartóztatás történt, köztük öt közrendi szabálysértés miatt és további feltételezett elkövetők azonosítása is folyamatban van.

 

Stuart Ellison főfelügyelő, a szombati közrendvédelmi művelet parancsnoka az alábbiakat nyilatkozta: "Annak ellenére, hogy a városközpontban rendellenességek történtek, az Old Traffordon rendezett esemény nagyrészt rendőri incidens nélkül telt és szeretnék köszönetet mondani a többség mai napi együttműködéséért."

 

"A művelet nagy kihívást jelentett és tisztjeink órákon át fáradhatatlanul dolgoztak annak érdekében, hogy az esemény jelentősebb megszakítások nélkül folyhasson a nyilvánosság számára."

 

 

"Hat letartóztatást hajtottunk végre, ötöt közrendi bűncselekmény miatt, egyet pedig kábítószer birtoklás végett. Ezeket az illetőket ma este a manchesteri fogdában tartjuk és kihallgatjuk."

 

"A Manchester United és a Leeds tisztviselőivel közösen azonnal megkezdődött a munka, hogy azonosítani tudjuk a többi rendellenesség elkövetőit, így hamar elő tudjuk állítani és felelősségre tudjuk őket vonni a felelőtlen magatartásukért."

 

"A mai nap nagyon sok ember számára fontos volt és tömegek tértek vissza arra a helyszínre, ahová sokáig nem mehettek. Szeretnék köszönetet mondani a többségnek, tisztjeinknek és az összes érintett partnerünknek, akik segítettek abban, hogy a meccsnap biztonságos és élvezetes volt a túlnyomó többség számára."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!