Zártkapus felkészülési meccsen győzött a United

A Manchester United kedd délután zárt kapuk mögött felkészülési mérkőzést játszott a Burnley csapata ellen.


Ole Gunnar Solskjaer csapata 3-1-re nyert egy olyan mérkőzésen, amelynek a célja az erőnlét javítása és a játékosok játékidejének bővítése volt, valamint az, hogy minél alaposabban felkészüljenek a vasárnapi, Southampton elleni bajnokijukra.

 

Az első játékrészben Aaron Lennon szerezte az első gólt, amire Anthony Martialnak köszönhetően Harry Maguire válaszolni is tudott. A francia szögletből belőtt labdája megtalálta a csapatkapitány fejét, aki a vendégek kapujába bólintotta a játékszert. A francia továbbra is azon dolgozik, hogy visszanyerje erőnlétét, miután több hónapot kényszerült kihagyni sérülés miatt és a mai teljesítménye alapján remekül halad.

 

Jesse Lingard visszatért a karanténból és ott folytatta, ahol a rövid kényszerpihenője előtt abbahagyta. A mérkőzésen lenyűgöző teljesítményt nyújtott, amit egy góllal is megkoronázott Martial passzának köszönhetően.

 

A Leeds ellen gólt szerző Fred is betalált és ő is Martialnak köszönhetően, így a United végül 3-1-re megnyerte a barátságos mérkőzést.

 

 

A United több játékosa is extra perceket kaphatott így Ole Gunnar Solskajer örömére, hiszen többen csak rövid ideje tértek vissza a csapathoz, a Preston elleni találkozót pedig le kellett mondani a nyár folyamán.

 

Phil Jones a második játékrészben léphetett pályára, ami egy újabb lépés a felépülésében, míg Eric Bailly is szerepet kapott miután már visszatért az Olimpiáról, amelyen az elefántcsontparti válogatottal szerepelt.

 

A hétvégén negyed órát pályán töltő Jadon Sancho a kezdőben kapott helyet, ahogy Tom Heaton kapus is. A fiatalok közül pedig Matej Kovar, James Garner és Hannibal voltak tagjai a keretnek.

 

A mai 90 perc több játékos is megmutatta, hogy mire képes és egyáltalán nem lenne meglepő, ha Ole kezdője vasárnap a Leeds ellenihez képest változna is. A norvég menedzser számára további fejtörést okozhat majd Raphael Varane is, aki a héten már edzésbe állt és gőzerővel készül első pályára lépésére, mellette pedig Lingard is feladta a leckét Solskjaernak.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!