Amad az olimpiai élményeiről

Amad örömének adott hangot, hogy a héten újra edzésbe állhatott a Manchester Unitednél, miután visszatért az Olimpiáról és nyári pihenőjéről.


A 19 éves játékos Elefántcsontpart színeiben járt Tokióban, karöltve egy másik Vörös Ördöggel, Eric Bailly-val és a páros segítségével hazájuk egészen a negyeddöntőig menetelt, ahol a későbbi döntős Spanyolország együttese jelentette a végálllomást.

 

Amad elmondása szerint ez számára olyan élményt és tapasztalatot jelentett, amelyet soha nem fog elfelejteni, most azonban nagyon élvezi, hogy újra manchesteri csapattársaival készülhet.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra együtt dolgozhatok a csapattal" - kezdte a Manutd.com-nak.

 

"Az első edzés újra a csapattal nagyszerű érzésekkel töltött el, mert előtte két hétig otthon, karanténban kellett lennem."

 

"Mire visszatértem a csapathoz, a társaim nagyon jó formába lendültek és mindannyian nagyon keményen dolgozunk azért, hogy biztosan elérjük az idei évre kitűzött céljainkat."

 

"Az olimpiai torna jól sikerült. Egy nagy eseményen szerepelhettünk és számomra nagyszerű élmény volt, mert mindig is az álmaim között szerepelt, hogy részt vehessek az Olimpián."

 

"Csodálatos érzés a hazámat képviselni - izgalmas és érzelmekkel teli élmény. Természetesen sajnálatos, hogy kikaptunk Spanyolországtól, de csak megismételni tudom, hogy mekkora élmény volt számomra."

 

"Abban reménykedem, hogy a jövőben lehetőségem lesz még újra az Olimpián szerepelni, különösen amiatt, hogy még elég fiatal vagyok hozzá, hogy ezt megtehessem."

 

 

Amad is a helyszínen volt, amikor a Manchester United a bajnokság nyitófordulójában lenyűgöző, 5-1-es győzelmet aratott múlt szombaton a Leeds United felett, a fiatal játékos szerint pedig az, hogy ilyen minőségi játékostársaktól tanulhat, kiegészülve az újdonsült igazolásokkal, csak a fejlődése javára válhat.

 

"Lenyűgöző mérkőzés volt. Nincs annál jobb szezonkezdés, mint kimenni a pályára és megnyerni 5-1-re az első mérkőzést" - tette hozzá.

 

"Már hosszú idő óta nagyon vártuk a szurkolók visszatérését az Old Traffordra és csodálatos, hogy ez most valóra válhatott. Biztos vagyok, hogy biztosítani fogják számunkra azt a támogatást, amely ahhoz szükséges, hogy nagyszerű dolgokat vigyünk véghez a szezonban."

 

"Csodálatos számomra, hogy olyan játékosokkal edzhetek együtt és figyelhetem őket közelről, mint Bruno Fernandes és Paul Pogba. Fiatal játékosként nagyon sokat tanulhatok tőlük és emellett a pályán is nagy segítségemre tudnak lenni."

 

"[Az új játékosok] nagyszerűek, remek fickók és nagyon boldog vagyok, hogy velük készülhetek. Fontos számomra, hogy ilyen szintű társakkal edzhessek és tanulhassak tőlük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!