Rashford ismét edzésben

Bíztató hír a Manchester United szurkolók számára, hogy a csapat támadóját, Marcus Rashfordot a carringtoni edzőpálya gyepszőnyegén látták ma edzeni.


A United Akadémiájának neveltje 21 találatot szerzett az előző szezon során minden sorozatot figyelembe véve, alig elmaradva az egy évvel korábbi, 2019/20-as idényben termelt 22 találattól, idén pedig örömmel megdöntené az elmúlt két évben termelt gólmennyiségét válogatottbeli csapattársával, Jadon Sancho-val az oldalán. Egyelőre azonban Marcus a pálya szélére kényszerült vállműtétje miatt.

 

Rashford a műtétet követően a közösségi médiában jelezte, hogy az operáció remekül sikerült, a múlt hét végén pedig Ole Gunnar Solskjaer is megerősítette, hogy a fiatal támadó hamarosan elkezdi az edzéseket, melyek a mielőbbi visszatérését fogják segíteni.

 

 

"Úgy tűnt, hogy nagyon elégedett a műtét eredményével" - mondta Solskjaer. "Minden nap találkozunk vele az edzőteremben, ahol egyelőre dolgozik és azt látom, hogy egyre közeledik a visszatérésnek időpontja."

 

A szerdai edzésnapon Marcus feltűnt a United edzőközpontjának gyepén. A eseményről készült képeken pedig az látható, ahogy épp a csapat norvég menedzserével beszélget, majd futógyakorlatok és labdával végzett gyakorlatok következtek.

 

Bár az angol válogatott játékos visszatérésére tétmérkőzésen kicsit még várni kell, igen bíztató az, hogy már a pályán edz. Marcust a klub teljes személyzete nagyon várja vissza és további gyors és sikeres rehabilitációt kívánnak neki.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!