A Bajnokok Ligája kalapok beosztása

Minden adott mostmár a Bajnokok Ligája csoportköreinek sorsolásához, miután hivatalosan is kihirdették, hogy az egyes kalapokban mely csapatok találhatók. Ma pedig a késő délutáni órákban kiderül az is, hogy melyik lesz az a három csapat, akikkel a Manchester United egy csoportba kerül.


Az UEFA ceremóniájára a mai napon kerül sor Isztambulban, magyar idő szerint 18:00-kor. Azt már idáig is tudtuk, hogy a Vörös Ördögök a 2. kalapban szerepelnek, így az 1. kalapban szereplő csapatok valamelyikével (kivéve a Chelsea-t és a Manchester City-t) találkozni fog, akik így a két angol csapatot kivéve az Atletico Madrid, a Bayern München, az Inter, a Lille, a Sporting, vagy a Villarreal lehetnek.

 

A Chelsea és a Manchester City is az 1. kalapban szerepel, mint a Bajnokok Ligája címvédője, illetve az aktuális angol bajnok, viszont az azonos nemzetiségű csapatok ebben a szakaszban még nem kerülhetnek szembe egymással.

 

A 2., 3. és 4. kalap beosztása az UEFA besorolásán alapul és a végleges beosztást az utolsó selejtezőkör lejátszását követően határozzák meg pontosan. Mivel a United a 2. kalapba került, így ellenfelet majd az 1., a 3. és a 4. kalapból fognak nekik sorsolni.

 

 

A kalapok beosztás padig hivatalosan az alábbiak szerint néz ki:

 

1. kalap

 

Atletico Madrid, Bayern München, Chelsea, Inter, Lille, Manchester City, Sporting, Villarreal

 

2. kalap

 

Barcelona, Borussia Dortmund, Juventus, Liverpool, Manchester United, PSG, Real Madrid, Sevilla

 

3. kalap

 

Ajax, Atalanta, Benfica, Leipzig, Porto, Salzburg, Shakhtar Donetsk, Zenit

 

4. kalap

 

Besiktas, Club Brugge, Dynamo Kyiv, Malmö, AC Milan, Sheriff, Wolfsburg, Young Boys

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!