Vidic: Maradjunk nyugodtak!

Nemanja Vidic szerint a United játékosai nagyon élvezték a vasárnapi ünneplést, de meg kell nyugodni és a szombati BL döntõre kell összpontosítani.


A Vörös Ördögök a Wembleyben találkoznak a Barcelonával a Bajnokok Ligája fináléjában, tehát megismétlõdik a 2009-es római párharc.

"Emlékszünk, milyen érzés volt a döntõben játszani és veszíteni" - mondta a United csapatkapitánya az MUTV-nek. "Karrierem egyik legszomorúbb pillanata volt az és biztos vagyok abban, hogy a játékostársaim sosem felejtik el azt."

"Le kell nyugodnunk most azok után, hogy megnyertük a bajnokságot. A lehetõ legjobban kell felkészülnünk a Barcelonából. Mindenki a következõ meccsre gondol, hisz ez az év legnagyobb összecsapása."

 


Annak ellenére, hogy a United hazai földön játszhatja a döntõt, mégis az ellenfelét tartják esélyesebbnek sokan, hiszen a spanyol bajnokról beszélünk és sokak szerint a legszebb focit õk játszák a világon. Azonban Vidic bízik abban, a Wembleyben magasba emelhetik a klub negyedik BL/BEK serlegét.

"Tudjuk, hogy egy nagyon jó csapattal állunk szemben, de készen állunk testileg-lelkileg. Intelligensnek kell lennünk - a Barcelona minõségi csapat, de nekik is vannak hiányosságaik, amiket mi megpróbálunk majd kihasználni, ezáltal megnyerni a mérkõzést."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!