Megvan a West Ham elleni Ligakupa meccs időpontja

HIvatalosan is bejelentették, hogy a Ligakupa harmadik fordulójában megrendezésre kerülő, West Ham elleni találkozót mikor fogják lejátszani a csapatok.


Ole Gunnar Solskjaer csapata szeptember 22-én, szerdán fogadja majd a Kalapácsosokat az Old Traffordon, magyar idő szerint 20:45-kor. 

 

 

Ebben a kupasorozatban három alkalommal mérkőztek meg a Vörös Ördögök a londoni csapattal, kétszer továbbjutottak és egyszer kiestek az ellenük vívott párharc során. A legutóbbi találkozó a Ligakupában a 2016/17-es szezonban volt, melynek során a legjobb 8 között találkoztak a felek és 4-1-re a United nyert, akik később a döntőben a Southamptont legyőzve ötödik alkalommal emelhették magasba a sorozat megnyeréséért járó trófeát. 

 

A sorsolás pikantériája egyébként az, hogy négy nap alatt kétszer is megmérkőzik Ole csapata David Moyes együttesével, mivel a 22-én megrendezésre kerülő Ligakupa mérkőzés előtt 19-én vasárnap a bajnokságban is egymásnak feszülnek a srácok, igaz a Premier League találkozót majd Londonban rendezik.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!