Hivatalos: James a Leeds játékosa lett

A Leeds United hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta Daniel Jamest a Manchester United csapatától.


A walesi válogatott játékos 5 éves szerződést írt alá, amely 2026 nyaráig szól. A hírt közben a United is megerősítette hivatalosan.

 

 

James 2019 nyarán érkezett Manchesterbe és azonnal berobbant a köztudatba hatalmas góljával, melyet a Chelsea elleni bajnokin lőtt debütálásakor a Stretford End előtt.

 

A csapat tehetséges, szorgalmas és népszerű tagja volt, aki 74 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve a klub életében. Összesen 9 találatot szerzett, köztük egyet pont az új klubja, a Leeds ellen a 2019/20-as szezonban.

 

Ole Gunnar Solskjaer mindig pozitívan nyilatkozott a szélsőt illetően, ám Jadon Sancho és Cristiano Ronaldo érkezése a 2021/22-es idényre azt jelenti, hogy midnen eddiginél keményebb lesz a verseny a pozíciókért a csapatban. 

 

James 2019 januárjában már egyszer nagyon közel került a Leeds-hez, 5 hónappal azelőtt, hogy végül a Swansea csapatától a Vörös Ördögökhöz igazolt. Marcelo Bielsa nagy csodálója a walesi tehetségének és nagy örömére szolgál, hogy második próbálkozásra sikerült elcsábítania a fiatal támadót. 

 

A Manchester Unitednél mindenki szeretné köszönetét kifejezni James felé, aki kiválóan teljesített az itt töltött két évében. Akár kezdő, akár csere volt, mindig 100%-ot nyújtott és a legjobb kívánságokkal karöltve távozik a klubtól.

 

Sok sikert, Jamo!


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!